💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Comença a les 18:30 del Regne Unit / 19:30 CET
Lloc: Rostov Arena (Rostov).

El Rostov Arena s'enfrontarà a dos dels clubs més exitosos de la Premier League russa dels últims anys, jugant tres punts entre ells.

Rostov pretén pujar una mica més amunt a la taula millorant la seva forma. Mentrestant, el Lokomotiv Moscou intentarà recuperar el títol que va perdre com a subcampió la temporada passada.

Valeri Karpin i els seus homes es van enfrontar al Krasnodar en el seu anterior enfrontament de lliga el mes passat. Els equips es van repartir el botí en aquell enfrontament que va acabar 1-1.

Loko fa la visita després d'un empat sense gols a casa davant el Zenit, que ha estat el quart partit consecutiu sense victòria, amb dos empats i dues derrotes.

Cara a cara Rostov - Lokomotiv Moscou (h2h)

• Només un dels últims cinc partits va acabar amb empat.
  • El visitant registra quatre de les últimes cinc victòries generals.
  • L'anterior enfrontament va donar una victòria fora de casa per 1-3 per a Loko.
  • En quatre dels últims cinc partits, els dos equips han marcat.

Predicció Rostov vs Lokomotiv Moscou

Amb una ratxa de tres partits invictes al calendari de la lliga, Selmashi probablement intentarà agafar els visitants desprevinguts en algun moment del partit.

Tot i així, el visitant va registrar més victòries en les darreres trobades h2h amb l'amfitrió. En base a això, l'amfitrió no farà gaire ús de l'avantatge de terra al mig.

El Lokomotiv Moscou es va enfrontar a alguns problemes al final de la temporada passada, i la seva ratxa sense victòries en els seus últims quatre partits al calendari va ser un clar exemple d'això. Per tant, és probable que una doble oportunitat que afavoreixi a Loko serveixi als apostadors per obtenir rendiments decents.

Tenint en compte que podem esperar uns quants gols a la reunió dels dos equips amb probabilitat d'enfrontaments directes en noranta minuts, la punta de més d'1,5 gols és probablement la millor aposta per als apostadors.