Prediccions, prediccions i consells de Reims – Estrasburg

Consells i prediccions de BwinPrediccions Reims – Estrasburg

Reims – Estrasburg Consells i probabilitats. 1 de novembre, 15h FRANÇA: Lliga 1 – Jornada 9.

Vista prèvia de Reims – Estrasburg

• La ratxa de set partits sense victòries del Reims a la Ligue 1 (L1) (2D, L5) finalment va acabar quan va vèncer el Montpeller per 4-0 l'última vegada en la que no només va ser la seva primera victòria de la campanya, sinó també el seu màxim màxim. Victòria de vol a la història del club! Aquest resultat també va mantenir una tendència recent, ja que el primer gol va arribar als primers 20 minuts dels últims cinc partits de lliga del Reims.
  • No obstant això, malgrat la victòria contundent, el gol ha estat un problema per al Reims a casa, i després ha marcat menys d'1,5 gols per equip en 14 dels seus últims 15 partits de lliga a casa (G4, L6, L5). Aquests problemes ofensius, que són en part responsables de tres derrotes consecutives a casa a L1, ara tenen 'Les Rouges et Blancs' a les portes d'un nou rècord lamentable, ja que mai han perdut quatre partits seguits a casa a la màxima categoria.
  • Amb Estrasburg viatjant aquí, espereu un guanyador, ja que són un dels tres equips de L1 que encara no han empatat (V2, L6). No obstant això, la victòria per 3-0 fora de casa en el seu darrer partit a la Primera Divisió va ser destacable, ja que els seus últims quatre partits de lliga ara han vist com l'equip victoriós del dia pren el lideratge de l'HT.
  • La repetició d'aquesta victòria requerirà un bon començament, ja que l'Estrasburg només ha guanyat un dels seus darrers 34 partits de lliga fora de casa, en els quals ha encaixat primer (1 victòria, 7 empat, 26 derrota). Clarament, han estat treballant la solidesa defensiva des de l'inici, després d'haver mantingut la porteria a blanc de la primera part en tres dels quatre desplaçaments de L1 d'aquest trimestre.
  • Jugadors a veure: Boulaye Dia va fer història per darrera vegada en convertir-se en el primer jugador del Reims en marcar més de 3 gols en un partit de L1 des de Santiago Santamaría el 1978.
  • Ludovic Ajorque (STR) va ser el màxim golejador del partit en els seus dos partits fora d'aquesta temporada.
  • Ratxa de victòries: un penal concedit en els últims cinc partits fora de casa de l'Estrasburg a la L1.
Partits cara a cara: REIMS – ESTRASTBURG
02.09.20 L1 Estrasburg Reims 3: 0
01.07.20 COU Reims Estrasburg 1: 0 (0: 0)
18.08.19 L1 Reims Estrasburg 0: 0
04.03.19 L1 Estrasburg Reims 4: 0