Porto x Tondela: EN DIRECTE [HD]: Vegeu on VEURE la Liga NOS EN DIRECTE

El Porto s'enfrontarà al Tondela en aquest Dissabte (05) a les 17 h (hora de Brasil), a Estadi Dragao de Porto, per al 9è dia de Premier League NOS. El partit serà retransmès per streaming ESPN i SPORT TV a Portugal a les 21:30h.

Amb la missió de la Lliga de Campions complerta, el Porto ja pot centrar la seva atenció en el campionat de Portugal.

El dimarts 1 de desembre, també a l'Estádio do Dragão, el Porto va confirmar la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions amb un dia d'antelació en quedar-se en un empat XNUMX-XNUMX amb el Manchester City. El resultat va ser bo, però l'actuació no. El club jugava com un equip petit. Només va produir dues oportunitats de finalització durant el partit. Només un d'ells va colpejar l'objectiu.

Va escapar de la derrota gràcies als errors de tir del Manchester City que van crear 19 oportunitats de tir. Cinc d'ells van anar a la porteria portuguesa. Però no van aconseguir moure la xarxa. No obstant això, encara que perdés, el Porto es classificaria, ja que la victòria de l'Olympique de Marsella davant l'Olympiacos (2-1) en l'altre partit decisiu garantiria el seu lloc a la següent fase del torneig.

No obstant això, el Porto, sens dubte, haurà de produir més per posar tres punts al seu compte en el partit d'aquest dissabte. Ni tan sols pots pensar en un altre resultat. Amb 16 punts (cinc victòries, un empat i dues derrotes), ocupa una modesta quarta posició a la classificació. Està a sis punts del líder de l'Sporting. Com a principal, el rendiment és superior. Té la segona millor campanya en el rànquing de propietaris. Dels 12 punts disputats a la columna, un n'ha guanyat nou (tres victòries i una derrota) després d'haver fet nou gols i n'ha encaixat cinc.

Porto x Tondela: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.