Porto x Nacional EN DIRECTE [HD]: mireu on VEURE la Liga NOS EN DIRECTE

El Porto s'enfrontarà al Nacional en aquest Diumenge (20), 17:00 h (hora de Brasil), a Estádio do Dragão, a la ciutat de Porto, per al dia 10 de Premier League NOS. El partit serà retransmès per streaming FoxSports e SPORTTV a Portugal a les 20:00h.

Amb la missió complerta a les copes, el Porto tornarà a jugar aquest diumenge, dia 20, el Campionat de Portugal.

El Porto es va fer un breu període de "vacances" del Campionat de Portugal. Hi va haver tres partits seguits d'altres competicions. Van guanyar tots. El primer, un simple tràmit. Va marcar 2-0 a l'Olympiacos, de Grècia, tot just completant la taula de l'última jornada de la fase de grups de la Champions. Ja estava garantit als vuitens de final com a segon de grup. Reprendrà la disputa del torneig al febrer davant la Juventus.

Els dos partits següents, però, van ser de vida o mort. A la Copa de Portugal, es va assegurar el seu lloc als vuitens de final marcant el 2-1 contra el Tondela. Ara, espera la definició de qui serà el seu proper rival. Dimecres, dia 16, també a l'Estádio do Dragão, va debutar a la Copa de la Lliga de Portugal. Per als quarts de final, el marcador es va repetir amb Paços de Ferreira com a rival.

El Campionat de Portugal és on ha presentat més dificultats. Amb 19 punts (sis victòries, un empat i dues derrotes), va iniciar la disputa de la desena volta, ocupant la tercera posició de la classificació. Quatre punts per sota de l'Sporting, líder. Com a principal, però, té el millor rendiment de la Primeira Liga. Dels 15 punts disputats a la columna, un n'ha guanyat 12 (quatre victòries i una derrota) havent marcat 13 gols i n'ha encaixat vuit.

Porto x Nacional: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.

El FC Porto rep el Nacional, en un partit per a la 10a jornada de la Lliga NOS. Aquestes són les eleccions de Sérgio Conceição per al partit.

Eleven FC Porto: Marchesín; Nanu, Mbemba, Diogo Leite i Zaidu; Otávio, Uribe i Sérgio Oliveira; Tecatito, Taremi i Marega.

Suplents: Diogo Costa, Sarr, Manafá. Fábio Vieira, Grujic, Luis Díaz, João Mário, Toni Martínez i Evanilson.

ONZE NACIONAL: Daniel Guimaraes; Rúben Freitas, Lucas Kal, Pedrão, João Vigário; Alhassan, Azouni, Danilovic; Kenji Gorré, Camacho i Brayan Riascos.

Suplents nacionals: Riccardo, Koziello, Rúben Micael, Witi, Rochez, Júlio César, Nuno Borges, João Victor i Francisco Ramos.

Manuel Oliveira, del Porto, és l'àrbitre designat per a l'enfrontament entre blaus i blancs i blancs. Tiago Leandro i Tiago Mota són els assistents, mentre que Fábio Melo és el quart àrbitre.

Bruno Esteves, de Setúbal, serà al VAR, assistit per José Luzia.