Ponte Preta x Sampaio Corrêa EN DIRECTE [HD]: mireu on veure'l a la televisió i en línia

Ponte Preta i Sampaio Correa Zar, en aquest dimarts (01), a les 21h30 (hora de Brasil), a Estadi Moisés Lucarelli, a Campinas (SP), per a la 25a ronda de Campionat Brasiler Sèrie B. El partit es retransmetrà en directe el mateix dia ESTRENA.

Els equips entren al camp aquest dimarts (01), per a la 25a jornada del Brasileirão; veure com seguir en directe per TV i Internet.

Quatre punts separen els equips de la classificació, i tots dos busquen rehabilitar-se a la lliga. Ponte, vuitè amb 36 punts, arriba d'una derrota per 2-1, d'una remuntada, al CSA a l'última ronda i ha vist caure una sèrie de cinc jornades sense perdre.

A més del final de la invencibilitat, Macaca va continuar sense guanyar cap partit directe a la Sèrie B. Fins ara hi havia sis partits, amb cinc derrotes (América-MG, Chapecoense, Juventude, Cuiabá i CSA) i un empat (América-MG). ).

Ara, intentar repetir la victòria de la primera volta davant el Sampaio, un fons en aquell moment, per trencar aquest destí i apropar-se al G-4, que avui es troba a quatre punts.

El tricolor, en canvi, perd a casa davant el Brasil de Pelotas per 1-0 i vol partir del pastís equilibrat dels equips que es troben dins del G-4.
Amb 40 punts a la tercera posició, el Tricolor pot sortir de la zona de classificació en cas de derrota davant Ponte Preta. Amb la victòria, Bolívia Querida obriria set punts del partit rival.

Ponte Preta x Sampaio Corrêa: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.

On veure Ponte Preta vs Sampaio Corrêa avui?

emissió: debut arreu del Brasil, narrat per Júlio Oliveira i comentaris de Carlos Eduardo Lino.