Polònia - Itàlia Prediccions, prediccions i consells

Consells i prediccions de BwinPrediccions Polònia – Itàlia

Polònia – Itàlia Consells i probabilitats. 11 d'octubre, 19:45 UEFA Nations League – Lliga A – Tercera ronda.

Vista prèvia de Polònia – Itàlia

• Polònia s'enfrontarà de nou a Itàlia a la UEFA Nations League (UNL) després de dos anys d'espera, guanyant només tres dels 16 enfrontaments anteriors (2 empat, 7 empat). Tot i això, Polònia ha guanyat sis (L6) dels seus últims set partits, cinc amb més de 1 gols marcats i quatre testimonis dels dos equips a la xarxa. Dit això, en nou dels últims 2,5 partits de Polònia, almenys un equip no ha aconseguit marcar.
  • A casa, Polònia està invicta durant sis jornades (G5, L1), mantenint quatre porteria a blanc. En cadascun dels cinc partits que no van acabar sense gols, els locals van marcar primers i, a més, Polònia va marcar almenys un gol més enllà del minut 76 en els cinc.
  • S'han marcat menys de 2,5 gols (V2, 3 D1, 2 L) en els sis partits anteriors d'Itàlia en la història de la UNL, inclosos els dos H1H de la UNL (V1, D1). Cadascun d'aquests tres partits guanyats/perduts va acabar 0-XNUMX, i el gol decisiu va arribar dues vegades després del descans, inclosa la victòria d'Itàlia en la UNL aquí.
  • En canvi, vuit dels últims nou partits dels visitants durant la campanya de classificació per a l'Eurocopa 2024 han marcat més de 3 gols, amb Itàlia guanyant per almenys tres gols en els últims tres. A més, cadascuna de les últimes cinc victòries d'Itàlia els ha vist liderar a HT "a zero", inclosa la victòria contra Moldàvia a mitja setmana.
  • Jugadors a veure: Kamil Grosicki (POL) va anotar un hat-trick entre setmana a la primera meitat contra Finlàndia. També va marcar un gol de la victòria en l'últim partit de la UNL (9 de setembre).
  • Mentrestant, Francesco Caputo (ITA) va marcar a la primera part en el seu primer partit contra Moldàvia entre setmana, però els seus tres gols a la Lliga aquesta temporada van arribar després del descans.
  • Estadística actual: Roberto Mancini ha guanyat 15 dels seus 22 partits amb Itàlia (68,18%). Aquest és el percentatge més alt entre els entrenadors azzurri amb almenys 20 partits en la seva carrera.
Partits cara a cara: POLÒNIA – ITALIA
14.10.18 A L Polònia Itàlia 0: 1
07.09.18 A L Itàlia Polònia 1: 1
11.11.11 FI Polònia Itàlia 0: 2
12.11.03 FI Itàlia Polònia 1: 3
30.04.97 bany Itàlia Polònia 3: 0