💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Anglaterra - FA Cup
Data: dimarts, 17 de desembre de 2019
Comença a les 19:30 del Regne Unit / 20:30 CET
Lloc: Home Park.

Serà un partit de cara a morir per a cada equip, ja que prèviament s'havia empatat el seu partit d'anada. El Plymouth jugarà el seu avantatge a casa contra el Bristol Rovers.

Plymouth vs Bristol Rovers Head to Head (h2h)

• El convidat va sumar tres de les últimes cinc victòries en els seus enfrontaments.
  • L'anterior partit d'anada de la FA Cup va acabar amb un empat 1-1.
  • Tres de les últimes quatre victòries del Bristol han arribat a casa.
  • Quatre dels seus últims cinc partits van acabar amb empats.

Predicció Plymouth vs Bristol Rovers

En el seu darrer enfrontament de la FA Cup, el Bristol Rovers va rebre el Plymouth, que va acabar amb un empat 1-1. Va fer que el següent partit fos el decisiu de qui avançava al torneig. El guanyador s'enfrontarà al Coventry a la propera ronda de la FA Cup.

Per a l'equip local, tenen l'avantatge de jugar a casa. Quan van sortir de casa contra el Rovers, les seves possibilitats segueixen vives en el enfrontament.

Com que ja no són possibles repeticions múltiples a les rondes de competició, un altre sorteig enviarà el joc a la pròrroga o a una tanda de penals.

Per tant, l'equip local té avantatge si aconsegueix utilitzar-lo correctament. Estaran confiats ja que la reunió anterior va ser a casa. El Plymouth va derrotar el Morecambe per 3-0 a casa en el partit de la Lliga Dos.

A més, el Plymouth només ha perdut una vegada en els seus últims cinc partits a casa. Tot i així, aquesta temporada s'enfrontarà a un equip amb un bon començament de carrera a casa.

A part d'això, Bristol Rovers és un equip de la League One. A més, van visitar Ipswich en el seu partit anterior per guanyar una victòria per 1-2 en el seu enfrontament de la Lliga XNUMX.

A més, els Rovers només han perdut una vegada en els seus últims cinc viatges per carretera. Per tant, no podem excloure el visitant del joc.

Així que és més segur anar amb una doble oportunitat al joc. També és probable que els dos equips marquin un gol cadascun en els noranta minuts.