💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Caen vs Bastia-Predicció del partit-Predicció-Lliga Francesa-27-agost-2016

França Lliga 1
Data: dissabte 27 d'agost
Inici: 19:00 BST
Lloc: Stade Michel d'Ornano

Aquest serà el segon partit del Caen a casa de la temporada. El primer va ser un thriller de cinc gols quan van derrotar al Lorient. No és sorprenent que van perdre el següent partit contra el Lió, però a ningú del club li importarà perdre davant d'un potencial rival del campionat. El Caen rebrà el Bastia i els pensaments es giraran cap a un partit que el club pugui guanyar.

El mateix es pot dir del Bastia, que va perdre en el seu primer partit davant el campió PSG però va guanyar fàcilment el Lorient per 3-0 fora de casa. El Bastia té una defensa feble aquesta temporada on fins i tot contra el PSG només ha encaixat un gol i espera tornar-ho a fer i frustrar molt l'equip local.

Caen - Bastia: cara a cara

En els darrers dos partits aquí Bastia va sortir amb un punt i jo estaria content abans del partit.

Tot i que el Caen no ha guanyat aquest partit en els seus últims cinc partits, fa sis anys hi ha hagut molts empats entre ells.

Només hem vist 5 gols en els últims quatre partits i hauríem d'esperar un partit poc golejador i un començament lent i prudent basat en els partits anteriors.

Caen - Bastia: predicció

És difícil veure un guanyador aquí i el millor és apostar per gols baixos i una primera part que s'anirà desenvolupant molt lentament. La segona part podria millorar, però aquests dos equips, en aquesta fase de la temporada i empatats, podrien estar contents amb l'empat. Per estar segur, retira aquesta oferta durant els primers 45 minuts i procediu amb precaució.

Caen vs Bastia - Predicció estadística d'apostes - Ligue 1 al 27 d'agost de 2016 França

Caen v Bastia: consells d'apostes