Olympique Marsella vs Porto EN DIRECTE [HD]: mireu on veure-ho a la televisió i en línia

Olympique de Marsella i Porto enfrontar-se en això Dimecres 25 a les 17h (hora de Brasil), a l'estadi Vélodrome de Marsella – França, per a la 4a ronda de Grup C dóna Champions League. El partit serà retransmès per streaming EI PLUS i TVI, Eleven Sports 1 (Portugal a les 21:00).

El partit és vàlid per a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions, i serà aquest dimecres (25); veure com seguir en directe per internet.

Porto fins i tot tenia una cita el dissabte 21 de novembre. Però ni tan sols et pots queixar del desgast abans del duel contra l'Olympique de Marsella. Després de dues setmanes sense partits, es van enfrontar al modest Fabril do Barreiro en el seu debut a la Copa de Portugal. La formació pot haver estat més exigent que la reunió.

Només va intentar entrar al camp i confirmar el seu favoritisme. Va guanyar 2-0 per passar a la següent fase del torneig sense recórrer al seu primer equip. Toni Martínez va obrir el marcador als 46 minuts de la primera volta. A la segona part, Taremi ha completat el marcador. D'aquesta manera, un possible avantatge físic que l'Olympique de Marsella podria haver acabat anul·lant.

Al Campionat de Portugal, amb 13 punts (quatre victòries, un empat i dues derrotes), el Porto ocupa la quarta posició de la classificació. Està sis punts per sota de l'Sporting, líder.

Olympique Marsella vs Porto: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.

Alineació probable de l'Olympique Marsella: -

Possible alineació inicial per al Porto: -

On veure l'Olympique de Marsella contra el Porto avui?

El partit serà retransmès en directe per Facebook per Esporte Interativo i EI Plus.