💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Anglaterra – Campionat
Data: dimecres, 4 de novembre de 2024
Comença a les 19:45 del Regne Unit / 20:45 CET
Lloc: City Ground (Nottingham).

La lluita del Nottingham Forest per aprofitar l'única victòria d'aquesta temporada va acabar en el seu darrer partit de lliga després de tres empats consecutius segons el calendari. Tornaran a casa després d'una derrota per 1-0 davant el Middlesbrough l'última temporada d'aquesta temporada.

Mentrestant, l'ascens de la League One finalment va acabar amb la seva ratxa de victòries dels últims quatre enfrontaments amb la seva segona victòria de la temporada en la reunió anterior. Van vèncer el Reading a casa per 3-2 a la lliga.

Nottingham Forest vs Coventry City Head to Head (h2h)

• L'amfitrió ha registrat tres de les últimes cinc victòries generals.
  • Els dos equips han marcat en tres dels seus últims cinc partits.
  • La trobada anterior va donar la victòria a casa del Forest per 2-0.
  • Cap de les seves últimes set reunions ha acabat amb empat.
  • Els locals han guanyat els seus últims quatre partits a casa, amb tres porteria a net.

Consells d'apostes Nottingham Forest v Coventry City

Una sèrie de set partits sense victòries a casa frena el Nottingham Forest en el seu proper partit mentre es preparen per endur-se a casa després d'una derrota a la lliga. Tanmateix, tres dels seus últims quatre partits sense victòries van acabar amb empats.

Forest confiarà en el seu avantatge de carrera en el partit, ja que els seus dos últims partits a casa han valgut com a mínim un punt cadascun. L'equip local encara va encaixar almenys un gol en els darrers set intents a casa, per la qual cosa no podem apostar que l'equip local no encaixarà gols en noranta minuts.

A més, els nois de Chris Hughton han encaixat 11 gols en les seves nou aparicions. Mentrestant, només va marcar 5 gols a la campanya. Coventry ja ha marcat 9 gols, amb una mitjana d'1,0 a la lliga, i és probable que l'amfitrió encaixi en qualsevol moment del partit.

L'aposta sense empat de Nottingham Forest continuarà sent probablement l'aposta més segura atès el seu rècord de cara a cara amb els visitants. A més, l'amfitrió havia millorat recentment, cosa que l'entrenador pot treballar per aixecar el seu equip de la recent derrota.

• Sorteig sense apostes: Nottingham Forest @ 1,40 (2/5).
  • Nottingham Forest per mantenir un full en blanc: No @ 1,50 (1/2).

????Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.