💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Classificació de la Lliga Europa
Data: dijous, 10 de setembre de 2024
Comença a les 18:30 del Regne Unit / 19:30 CET
Lloc: Estadi Hiiu (Nomme).

Acabar tercer a la Meistriliiga la temporada passada va donar al Nomme JK Kalju una oportunitat per a la classificació europea, i s'enfrontaran a l'eslovè Mura a la fase eliminatòria del torneig aquesta temporada.

El Mura FC, en canvi, va quedar quart a la PrvaLiga eslovena la temporada passada. El visitant porta set partits invictes al seu calendari.

Les Panteres Rosa no es queden enrere, ja que estan en una ratxa de tres victòries consecutives a la nova temporada de Meistriliiga després de la victòria per 0-1 a casa contra el Tulevik l'última vegada.

Mentrestant, els blancs i blaus són de visita després d'una victòria a casa per 3-0 en la seva campanya nacional contra el Tabor Sezana al calendari.

Nomme JK Kalju vs Mura Head to Head (h2h)

Els equips no s'havien trobat abans en els últims temps.

Nomme JK Kalju vs Mura Predicció

Com que els equips es troben per primera vegada, és difícil determinar el resultat del partit. No obstant això, tenint en compte les seves actuacions individuals a la lliga respectiva, és probable que es tracti d'un tema de baixa puntuació.

Això està recolzat per una forta defensa dels dos equips amb el nombre de fulls a net en els seus registres recents. És per això que la punta de menys de 3,5 gols és probablement la millor aposta per als apostadors.

L'amfitrió fa dos mesos que juga la nova temporada del campionat nacional, fet que li dóna un lleuger avantatge juntament amb l'avantatge de camp.

Tanmateix, Mura no es queda enrere amb la seva forta forma a la carretera. A més, la seva lliga és lleugerament competitiva que la campanya de l'equip local. Això impulsa una victòria fora del partit, atès que és probable que l'equip visitant creï més oportunitats en el partit.