💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Divisió Est Holandesa
Data: divendres, 14 de febrer de 2024
Comença a les 19:00 al Regne Unit
Lloc: Gofferstadion, Nijmegen

L'agonia consecutiva de tres partits sense guanyar finalment ha acabat per al NEC Nijmegen i els seus seguidors. L'equip va fer una de les millors actuacions dels últims anys dilluns a la nit i va derrocar Telstar per 7-1 a la carretera.

Aquests tres punts van permetre a NEC reduir la diferència entre els equips de playoffs. El calendari també els està a favor, que porta aquest divendres al Gofferstadion l'equip més feble de la lliga, Helmond. Tot menys una victòria convincent a casa seria una gran sorpresa aquí.

NEC Nijmegen vs Helmond Sport: cara a cara

En el passat, s'han disputat set partits cara a cara entre aquests dos equips i cadascun d'ells ha acabat el BTTS. Els NEC també són molt dominants pel que fa a victòries per 6-0.

La mitjana de gols marcats en aquests partits és de gairebé 4,00 per partit.

NEC Nijmegen vs Helmond Sport: predicció

Helmond va ser derrotat a la part baixa de la taula després d'acumular només 16 punts en 25 partits. També tenen la pitjor diferència de gols a l'Eerste Divisie de -31.

L'última vegada que aquest equip va guanyar va ser l'octubre del 2019 contra el Dordrecht. El seu rècord actual a la carretera és d'una victòria, tres empats i vuit derrotes.

De nou, NEC no lluita per la promoció directa. La inconsistència és el principal problema aquesta vegada. Només han guanyat cinc dels 12 partits a casa.

Esperem veure una agressió primerenca de l'equip local i 90 minuts de domini. Anar a NEC per guanyar el joc de Handicap asiàtic serà l'aposta principal a 1,61.

NEC anotar més de 2,5 gols d'equip FT és el suggeriment secundari. Helmond va encaixar 12 gols en els seus últims quatre dies com a visitant.

NEC Nijmegen v Helmond Sport: consells d'apostes