💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Anglaterra – Copa Carabao
Data: dimecres, 23 de setembre de 2024
Comença a les 19:45 del Regne Unit / 20:45 CET
Lloc: Globe Arena (Morecambe).

El 2013, el Newcastle United va fer una visita al Globe Arena per a un partit d'EFL similar. En aquell partit, els Magpies se'n van anar a casa amb un gol de 0-2 a net contra els locals. Set anys després, Morecambe torna a donar la benvinguda al rival, que és el favorit per guanyar.

Morecambe jugarà després de patir una gran derrota per 0-5 a casa davant el Cambridge United en l'últim partit de la Lliga Dos. El seu darrer enfrontament a l'EFL va ser una victòria a casa per 1-0 contra Oldham al calendari.

El Newcastle United va aconseguir una posició intermèdia a la Premier League la temporada passada. El seu inici de la nova temporada de la PL també va ser un bon començament amb una victòria per 0-2 sobre el West Ham. No obstant això, visitaran després de la derrota a casa per 0-3 davant el Brighton en el seu darrer enfrontament contra la PL.

Morecambe vs Newcastle United Cara a cara (h2h)

• Els equips s'han reunit una vegada el 2013 per a un partit de l'EFL.
  • L'anterior enfrontament va donar als Magpies una victòria fora de casa per 0-2.

Predicció Morecambe vs Newcastle United

Tot i que l'equip visitant té la targeta de favorit en el partit, no podem donar per fet l'equip local. Els gambes tenen avantatge al camp de casa, però jugar a la lliga de tercer nivell els impedirà enfrontar-se a un equip de la Premier League.

Com que els dos equips no són tan aguts en atac, podem esperar que el partit acabi amb un resultat relativament baix al final dels noranta minuts. La punta per a menys de 3,5 gols probablement serà la millor aposta per als apostadors del partit.

Amb la seva superioritat a la lliga, és probable que els Magpies creïn més oportunitats en el joc. És per això que el consell que el Newcastle United guanyi amb un handicap de -1 és probable que serveixi per generar rendiments decents per als apostadors.