Montpeller – Reims Guess

Consells i prediccions de BwinPrediccions Montpeller – Reims

Montpeller – Reims Prons i probabilitats. 25 d'octubre, 15:00 FRANÇA: Lliga 1 – 8a jornada.

Montpeller – Reims Preview

• Amb una mitjana de 3,60 gols per partit en els últims cinc enfrontaments de la Ligue 2 (L1) a l'Stade de la Mosson, aquest enfrontament Montpeller-Reims té un gran potencial golejador. A més, amb almenys un gol al minut 1 o més tard en sis dels set partits de Lliga del Montpeller d'aquesta campanya, aquest partit podria tenir algun drama tardà.
  • Els locals tindran ganes de començar bé tenint en compte que han aconseguit un gol d'avantatge a l'HT en cadascuna de les seves tres victòries a casa aquesta temporada (L1), després d'haver marcat el primer gol en els primers 20 minuts en dues ocasions. Curiosament, tres de les seves últimes cinc derrotes a casa a L1 han vist el primer gol marcat precisament al sisè minut, inclòs el seu darrer enfrontament a L2 aquí.
  • El Reims segueix buscant la seva primera victòria (D2, L5) i, per tant, s'enfronta al seu pitjor inici de temporada de Lliga (L1) de la història del club. No obstant això, és encoratjador que en 12 reunions H2H anteriors a Montpeller en la seva història de L1, Reims hagi estat lleugerament dominant, retornant un rècord de: V6, D1, L5 - GF 21, GA 21.
  • Els aficionats haurien d'esperar una acció primerenca aquí, ja que el primer gol s'ha marcat abans de l'hora en tots els quatre desplaçaments dels visitants aquesta temporada menys un. Aquest també ha estat el cas en cadascun dels tres últims H20H de L1 celebrats aquí. Dos terços dels gols marcats/encaixats en aquell període van arribar abans de l'HT.
  • Jugadors a vigilar: Gaëtan Laborde ha estat el màxim golejador del Montpeller en quatre dels seus últims sis partits de lliga. El jove reims El Bilal Touré va ser el primer golejador del seu equip en tres dels últims quatre partits de L1 en veure'l marcar.
  • Ratxa de victòries: el Montpeller no ha guanyat en cinc partits competitius arbitrats per Willy Delajod (D1, D4), incloses dues derrotes davant el Reims la temporada passada.
Jocs de cara: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpeller 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpeller 1: 0
24/02/19 L1 Montpeller Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpeller 0: 1