💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Dinamarca - Super League
Data: divendres, 23 d'octubre de 2024
Comença a les 18:00 del Regne Unit / 19:00 CET
Lloc: Lyngby Stadium (Kongens Lyngby).

No havent guanyat cap partit de la Super League fins ara aquesta temporada, Lyngby sembla tenir problemes quan rebin l'Odense al Kongens Lyngby divendres a la nit. L'Odense té com a objectiu afrontar el cap de setmana amb algunes celebracions de campanya i millor forma.

Els Vikings seran els acollidors després de cinc partits seguits sense victòries després d'una derrota per 3-2 a casa davant Vejle en l'últim partit de lliga. Mentrestant, Jakob Michelsen i els seus homes estan en una ratxa de tres derrotes consecutives, amb només una victòria dels seus últims cinc partits de lliga.

Lyngby - Odense cara a cara (h2h)

• Els dos equips han marcat en els últims quatre partits.
  • L'anterior partit va donar la victòria a casa de l'Odense per 3-1.
  • Només tres dels seus últims deu enfrontaments van acabar amb empat.
  • El visitant registra quatre de les últimes cinc victòries generals.
  • Els locals només han perdut un dels seus últims set partits a casa.

Predicció Lyngby-Odense

L'Odense visitarà després de patir una derrota per 3-1 a Midtjylland en l'últim partit de lliga del calendari. Serà difícil per a Jakob Michelsen recuperar el seu equip d'aquesta derrota, però com que estem en les primeres fases de la competició, tenen l'oportunitat de recuperar-se.

Els partits consecutius poden cansar els jugadors a causa dels viatges, així que podem esperar que l'equip visitant estigui una mica cansat a la segona part. Amb el seu avantatge inicial, Lyngby pot aprofitar aquesta decepció i probablement marcar almenys un gol en noranta minuts. Per tant, el BTTS probablement servirà per obtenir rendiments decents a l'àrea de porteria.

No obstant això, tot i amb tres derrotes consecutives al calendari, l'Odense encara ho té tot per posar a prova la defensa de l'equip local pel mig. Ho vam veure a la seva història h2h amb els Royal Blues, com s'ha esmentat anteriorment. Per tant, l'aposta sense empat a Odense és probablement la millor aposta per als apostadors.