💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Classificació de la Lliga de Campions
Data: dimecres, 25 d'agost de 2024
Comença a les 18:30 del Regne Unit / 19:30 CET
Lloc: Huvepharma Arena (Razgrad).

El Ludogorets està en una ratxa de tres victòries consecutives aquesta temporada després d'una victòria fora de casa per 1-4 contra el Cherno More a la Purva Liga de Bulgària. Van ser els campions d'aquella lliga la temporada passada amb un avantatge de 13 punts sobre els seus familiars a la taula.

Els locals van derrotar el Buducnost a casa d'aquest últim per un 1-3 per arribar als quarts de final de la classificació de la CL aquesta temporada.

El FC Midtjylland va anotar 82 punts en 36 partits de lliga a la Super League la temporada passada. Tenien 14 punts d'avantatge sobre els subcampions de la taula. Els Wolves van ser campions de la Superlliga danesa la temporada passada després de perdre a casa davant l'Aalborg en l'últim enfrontament de lliga el mes passat.

Al final de la temporada, els Wolves van perdre punts amb tres reunions sense victòries en les seves últimes cinc reunions de lliga. Des d'aleshores, el visitant no ha jugat cap competició important al seu calendari, cosa que preocuparà als viatgers.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Head to Head (h2h)

Els equips no s'havien trobat abans en els últims temps.

Predicció Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland

La ratxa de victòries del Ludogorets en el calendari previst augmentarà les seves possibilitats de guanyar el partit en noranta minuts. Jugar a casa donarà a l'amfitrió un avantatge al camp, i és més segur per als apostadors anar amb una victòria a casa al partit per obtenir rendiments decents.

Els contingents danesos no es retiraran contra l'amfitrió sense lluitar. Tenen bons registres a la seva agenda per ser un equip fort de carretera. Per tant, el BTTS probablement serà útil per als apostadors, tenint en compte que és probable que hi hagi més d'1,5 gols en noranta minuts.