Ludogorets vs Ferencvaros - Predicció, quotes i consells d'apostes

Qui guanyi aquest partit passarà a la fase eliminatòria de la UEFA Europa League (UEL), amb un total de 3,6 gols per partit de mitjana a la fase de grups de la UEL fins ara, i només un dels seus cinc partits sense gols al descans (HT: W1). , D1, L3), espereu aquí un joc animat. Només una derrota en els seus últims 14 partits competitius a casa suposarà un repunt de moral per als amfitrions (G9, D4, L1), que han perdut dos dels seus últims tres enfrontaments, tot i que han guanyat els últims 2-3. Igual que amb la victòria de cara a cara, 0 de les últimes 2 victòries a casa del Ludogorets s'han aconseguit amb un handicap de -15. El Ferencváros està invicte en els dos partits de la fase de grups de la UEL fora d'aquesta campanya (V16, D1), amb dos o menys gols en total. Sorprenentment, els campions hongaresos han perdut només un dels seus últims 1 desplaçaments competitius (G1, D11, L8), marcant almenys dos gols en set d'aquests partits. El balanç de visitants en els partits europeus de la fase de grups fora de casa és decent (V2, D1, D3) i, de fet, millor que el seu balanç local (1D, 3D). No us espereu massa gols, però: nou dels últims deu partits fora de casa del Ferencváros a la UEL han donat menys de 5 gols (classificació inclosa). jugadors a veure: Claudiu Keșerü va marcar per al Ludogorets en l'últim partit de la UEL: els seus quatre gols en la fase de grups van arribar després del descans. Ferencváros encara no ha perdut quan Tokmac Nguen Pujada a la plantilla aquesta temporada (G7, D1): ha marcat en dos de tres H2H. atac estadístic: El primer gol s'ha fet al minut 15 en tres dels últims quatre partits a casa del Ludogorets. Els dos equips han marcat a la segona part en tres dels últims cinc partits fora de casa del Ferencváros. El primer gol es va marcar al minut 20 en els tres enfrontaments anteriors.