Lorient - ​​Nantes Prediccions, prediccions i consells

⚽ Prediccions Lorient – ​​​​Nantes

Lorient – ​​​​Nantes Consells i probabilitats. 8 de novembre, 15:00 FRANÇA: Lliga 1 – 10a jornada.

Lorient – ​​Vista prèvia de Nantes

• El Lorient està per sobre dels tres últims de la Ligue 1 (L1) en diferència de gols només després de guanyar només un dels seus últims vuit partits de Lliga (G1, L2, L5), tot i que tres de les seves derrotes han estat per un únic gol. El Lorient, l'únic equip de L1 que encara lidera l'HT aquesta temporada, va marcar set dels seus 12 gols de L1 després del minut 60. Això, però, li va ajudar a guanyar dos dels cinc partits en què va encaixar primer (D2, D3), tot i que encara no ha guanyat cap partit de lliga on va marcar el primer gol (D1, D2).
  • No obstant això, és preocupant que el Lorient no hagi guanyat en els darrers set L1 H2H (D2, L5). Tampoc han guanyat a casa en els últims tres partits de L1 (D1, L2), perdent cinc punts després de marcar el primer en dos d'aquests partits.
  • El Nantes només va guanyar un dels últims sis partits de L1 (V1, L1, L4) i en cinc d'ells va encaixar més de 2 gols. No obstant això, espereu una acció tardana, ja que set dels 13 "autogols" del Nantes a la L1 van arribar més enllà del minut 60, amb cinc encaixats en el període 61-70, que van quedar invictes en els partits de L1 del Nantes (G6, D1).
  • Els visitants no guanyen fora de casa aquesta temporada L1 (L1, L3) i no han aconseguit marcar contra l'HT en tres d'aquests quatre partits. Posteriorment, van patir primers (i van perdre) en els tres últims.
  • Jugadors a vigilar: Yoane Wissa ha marcat els seus últims tres gols en la pròrroga de la L1, el doble que el màxim golejador del Lorient. Mentrestant, el Nantes Imrân Louza ha marcat els seus gols a L1 davant HT i des del punt de penal.
  • Estadístiques interessants: el Lorient ha mantingut la porteria a blanc en els seus últims 19 partits a casa a la màxima categoria, tot i que només ha encaixat 11 gols.
Partit de cara: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Nantes 0: 1
13/02/16 L1 <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Nantes Lorient vinte i um
19,12,15 L1 Lorient <font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">Nantes 0: 0

FRANÇA: Lliga 1 – 10a jornada