💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Europa - UEFA Nations League
Data: dimecres, 14 d'octubre de 2024
Comença a les 17:00 del Regne Unit / 18:00 CET
Lloc: Stadionas LFF (Vilnius).

El grup 4 de la Lliga C ha estat igualat a la meitat del torneig, amb tots els equips compartint quatre punts cadascun a la taula fins ara. Lituània ocupa l'últim lloc, gràcies a la diferència de gols a la taula.

Jugar a casa tindrà el seu avantatge per a l'equip local, però enfrontar-se a Albània en el lloc 66 de la FIFA, tot i estar en la posició 131, requerirà un treball extra en noranta minuts. Tenint en compte que el revés els ha afavorit a la UNL aquesta temporada, els amfitrions es mostren esperançats.

Lituània - Albània Head to Head (h2h)

• L'amfitrió ha registrat tres de les últimes cinc victòries generals.
  • L'anterior enfrontament va donar lloc a una victòria fora de casa per 0-1 per a Lituània.
  • Els dos equips han marcat en tres dels seus últims cinc partits.
  • Cap dels seus partits ha acabat amb empat des del 1992.

Predicció Lituània - Albània

Lituània va ser més letal en els seus atacs al revés de la campanya UNL. I tot i no tenir avantatge de terra, el Rinktine va aconseguir una victòria a casa per 0-1 contra Albània.

Ara que estan a la comoditat de casa, podem esperar uns quants gols en noranta minuts. Per tant, és probable que donar una propina per a més d'1,5 gols satisfà les necessitats dels apostadors en el partit.

Tot i que els gols haurien de sortir al partit, no se sap del cert si els dos equips veuran el fons de la xarxa en els noranta minuts.

Cap dels últims quatre partits d'Albània ha acabat amb un BTTS, i el mateix passa amb l'amfitrió en quatre dels cinc partits del programa. Per tant, és probable que el suggeriment que no hi hagi BTTS sigui útil al joc.

Com que tots dos equips tenen les mateixes probabilitats, la doble oportunitat que afavoreix ambdues parts probablement serà la millor aposta per als apostadors. A més, cap dels seus partits de cara a cara no va acabar amb empat.