💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

França Lliga 1
Data: diumenge, 8 de novembre de 2024
Comença a les 14:00 del Regne Unit / 15:00 CET
Lloc: Stade Bollaert Delelis (Lens).

Quatre partits sense derrota van acabar per al Lens en l'últim partit, quan va perdre 4-0 davant el Lille. El club no juga a la lliga des del 18 d'octubre, ja que molts dels seus jugadors pateixen el Coronavirus i els seus partits programats s'han hagut d'ajornar.

Tot i que el club hauria d'haver descansat una mica, també estarà força rovellat a partir d'aquest partit, però encara té 2 partits a les mans d'altres equips per sobre. En teoria, poden ocupar el segon lloc si guanyen els seus jocs addicionals, així que hi ha molt per jugar.

A casa és on el Lens ha acumulat els seus punts i té un rècord del 100% aquí amb victòries davant Saint Etienne, Bordeus i PSG a l'inici de la temporada.

El Reims va començar malament, però hi ha indicis que el club podria estar fent un córner. L'equip va pujar al 15è lloc després de guanyar partits seguits contra el Montpeller i l'Estrasburg, i el club arriba amb certa confiança.

De fet, el Reims s'ha endut més punts que a casa i s'ha mantingut invicte en els seus dos últims partits, anant al Rennes, que aquesta temporada ha estat impressionant i ha aconseguit l'empat 2-2.

Lens vs Reims: cara a cara

• L'últim cop que els clubs van jugar aquí, el partit va acabar 1-1.
  • Reims no guanya a Lens des del 2017.
  • 5 de les últimes set trobades han tingut menys de 2,5 gols.

Lens vs Reims: predicció

No hi ha gaire cosa entre els bàndols i serà interessant veure que Lens torna després de no haver jugat les últimes setmanes.

L'última derrota contra el Lille no s'ha de veure com la fi del món, el Lille està a un nivell diferent i abans Lens va jugar un bon futbol.

El Reims ha tornat a estar en forma, però el club realment pot guanyar tres partits seguits? Molts experts no creuen que puguin, estem temptats d'anar al sorteig, però a temps complet pot ser arriscat, així que apostarem per aquest mètode durant el descans.