Comença a les 17:30 del Regne Unit / 18:30 CET

L'Hamburger esperarà reduir la diferència amb Bielefeld quan rebi l'FC Heidenheim al Volksparkstadion.

• L'amfitrió està invicte en tots els partits des del 2018.
  • Els dos equips van marcar gols en els seus dos enfrontaments.
  • Els equips combinats van marcar almenys 4 gols en els seus partits.
  • L'anterior partit va acabar amb un empat 2-2.

Predicció Hamburger SV vs FC Heidenheim

L'HSV buscarà superar els seus propis resultats de la temporada passada durant la temporada actual. Òbviament, es van posar en segon lloc per intentar guanyar la promoció al primer nivell.

L'amfitrió ha guanyat 8 partits de 15 aquesta temporada. Al mateix temps, van registrar 5 empats i 2 derrotes en el mateix període. En els últims cinc partits, els pantalons vermells van quedar invictes en quatre d'ells.

A més, Dieter Hecking i els seus nois van experimentar una derrota sorpresa davant l'Osnabrück en el seu darrer partit de la competició. Va perdre 2-1 fora de casa, ja que no va aconseguir l'empat amb un 67% de possessió i 6 tirs a porteria.

L'amfitrió s'enfrontarà a un altre equip ben situat, el FC Heidenheim, que ocupa el quart lloc de la taula. Va registrar 6 victòries, 5 empats i 4 derrotes en els seus 15 intents de campionat.

Altres tres punts ajudarien el convidat a passar a la tercera posició de la taula.

A part d'això, l'equip ve d'una victòria a casa davant el Furth amb el marcador d'1-0 al marcador. Furth va fallar un penal en els primers minuts per donar els tres punts a Heidenheim.

A casa, l'Hamburg no ha perdut cap dels seus set partits aquesta temporada. Mentrestant, el Heidenheim només ha guanyat un dels seus set partits fora d'aquesta temporada. Així que vèncer els Red Shorts a casa no serà fàcil per a Frank Schmidt i els seus homes.

Per tant, l'Hamburger té més possibilitats de guanyar el partit en noranta minuts.