💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Comença a les 19:45 del Regne Unit / 20:45 CET
Lloc: Estadi Olímpic d'Atenes “Spiros Louis” (Atenes).

Grècia encapçala el grup 3 de la Lliga C aquesta temporada i necessita alguns punts per trencar el bloqueig d'Eslovènia, ja que comparteixen els mateixos punts. Amb la seva ratxa invicta i l'avantatge a terra, l'amfitrió té bones possibilitats d'emportar-se els tres punts de l'enfrontament amb Kosovo.

Grècia - Kosovo cara a cara (h2h)

La seva única reunió va donar a Grècia una victòria per 1-2 el setembre del 2024.

Predicció Grècia vs Kosovo

No hi ha dubte que el partit es perfila com una victòria a casa a temps complet. Grècia aprofita l'avantatge de camp en el partit, que anirà a favor de l'equip local marcant un parell de gols als noranta minuts.

Ethniki havia marcat 2 gols en el partit invers amb Kosovo. Això apunta a la possibilitat d'un full de puntuació similar per a l'amfitrió o fins i tot més. És per això que la denúncia de més d'1,5 gols probablement serveix per al seu propòsit, des de l'àrea de porteria del partit.

Grècia rebrà la victòria a casa per 2-0 contra Moldàvia en el seu darrer enfrontament contra la UNL, amb només una derrota en els seus últims set partits al programa. Mentrestant, Kosovo no ha guanyat en els seus últims set partits, després de la derrota per 1-0 a casa davant Eslovènia en el seu darrer partit.

Sense victòries en els darrers set partits del seu calendari, Kosovo no representa una gran amenaça per a l'equip local en el enfrontament. A més, l'equip visitant ocupa el lloc 116 del rànquing de la FIFA, mentre que l'equip local ocupa el lloc 53, cosa que li dóna un lleuger avantatge moral.

Una victòria a casa a temps complet probablement serà la millor aposta dels apostadors en el partit. Els apostadors també poden anar amb Grècia guanyant qualsevol de la meitat del partit, ja que l'amfitrió té l'avantatge en el partit invers a la UNL aquesta temporada.