💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

UEFA Europa League
Data: dijous, 29 d'octubre de 2024
Comença a les 17:55 del Regne Unit / 18:55 CET
Lloc: Ghelamco Arena (Gent).

El Gent va començar la fase de grups EL aquesta temporada amb una derrota. Liberec va treure els tres punts dels belgues amb un marcador d'1-0. Els búfalos hauran perdut tres seguides després de la derrota per 1-2 a casa contra el Genk a la Jupiler Pro League.

La victòria de l'EL a casa per 2-0 sobre el Crvena Zvezda a la primera ronda va ajudar a que l'Hoffenheim recuperés la forma després de dues derrotes consecutives. Visitaran després d'un empat 1-1 a casa del Bremen per última vegada al calendari de la Bundesliga alemanya.

Gent - Hoffenheim cara a cara (h2h)

Els equips no s'havien trobat abans en els últims temps.

Predicció Gent vs Hoffenheim

La derrota davant el Dynamo Kíev a la Lliga de Campions va fer que el Gent anés a l'Europa League aquesta temporada. Però l'amfitrió no va canviar de forma fora de la lliga nacional, ja que va començar la campanya d'EL amb una derrota per porteria a blanc.

Amb només una victòria en les últimes set trobades del calendari general, l'equip local no suposa gaire amenaça per als visitants en el proper partit. A més, l'Hoffenheim ha d'escalfar-se amb només tres derrotes en els seus últims deu partits en totes les competicions principals del seu calendari.

L'Hoffenheim està invicte en els seus dos últims partits en bona forma i visitarà després d'una victòria a casa davant el Crvena Zvezda al grup. Amb una bona forma al llarg del camí, Die Kraichgauer serà el favorit per tenir més impacte en el joc que l'amfitrió.

Basant-nos en aquestes estadístiques, podem esperar un joc lent al mig; probablement amb menys de 3 gols en noranta minuts. Per tant, la punta per a menys de 3,5 gols és probablement la millor aposta per als apostadors. A més, els consells per a Hoffenheim per guanyar una de les dues meitats del joc també seran útils per generar rendiments dignes.