💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Sèrie A d'Itàlia
Data: dissabte, 24 d'octubre de 2024
Comença a les 17 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Stadio Comunale Luigi Ferraris, Gènova.

Després d'una intensa acció entre setmana a la UEFA Champions League, Antonio Conte i el seu equip tornen als partits de la Sèrie A, buscant acabar amb la seva ratxa de derrotes i finalment trobar la manera d'aconseguir la seva tercera victòria de la temporada. . S'enfrontaran a un Genoa afeblit, un equip que fins ara no ha ofert més que incoherència i humiliació en un partit contra el Nàpols fa unes setmanes.

Guanyar els tres punts mai ha estat una tasca fàcil per als visitants de Luigi Ferraris, però els apostadors semblen segurs que passarà exactament dissabte. Ofereixen una taxa molt baixa d'1,40 victòria en carretera.

Gènova vs Inter de Milà cara a cara

L'Inter de Milà no només va derrotar el Gènova, sinó que també els va derrotar en quatre dels seus últims cinc partits. Si només tenim en compte aquests partits, la diferència de gols és de 17-2 a favor de l'Inter. L'última vegada que el Gènova va causar problemes va ser l'any 2018, quan va guanyar als seus oponents en aquest estadi per 2-0 FT.

Pel que fa a les estadístiques de tots els temps, l'Inter de Milà té una avantatge de 20-8 en termes de victòries. Fins ara ha marcat 64 gols contra el Genoa, amb una mitjana de gairebé 2,00 per partit.

Predicció Genoa vs Inter de Milà

Els nerazzurri no han jugat tan malament en els seus dos últims partits, però tot i així han sortit amb només un punt. La derrota del cap de setmana passat al Derbi de la Madonnina contra l'AC Milan és el que més fa mal, no hi ha cap dubte. El gol de Lukaku a la primera part ha donat a l'Inter una certa esperança de remuntada, però a la segona part no ha estat creatiu i ha perdut el partit.

Pel que fa a la classificació, els de Conte es troben actualment en sisena posició amb set punts en quatre jornades. Van ser més que eficients en les primeres rondes, marcant nou gols en victòries contra el Benevento i la Fiorentina. El Genoa només ha jugat tres partits fins ara.

La millor actuació es va veure en el primer partit contra el Crotone (4-1 FT), i va ser l'única bona actuació.

Esperem que el Genoa continuï enfonsant-se i perdent aquest partit amb un gol més de diferència.