💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Turquia - Superlliga
Data: dissabte, 14 de desembre de 2019
Comença a les 14:30 del Regne Unit / 15:30 CET
Lloc: Estadi Eryaman (Ankara).

Amb una ratxa invicta a la lliga, Goztepe és el favorit del partit, tot i jugar al camp del Genclerbirligi.

• Forma del Genclerbirligi: 14 partits – 3 victòries – 5 empats – 6 derrotes – 14 punts.
  • Forma Goztepe: 14 partits – 5 victòries – 5 empats – 4 derrotes – 20 punts.

Genclerbirligi vs Goztepe cara a cara (h2h)

• L'equip local va registrar quatre de les set victòries en els seus enfrontaments.
  • La trobada anterior al febrer de 2018 va donar una victòria a casa per als joves.
  • Palut i els seus homes només van guanyar una vegada en les seves cinc visites.
  • Els dos equips han marcat gols en tres dels seus últims sis partits en general.

Predicció Genclerbirligi vs Goztepe

Una gran derrota per 5-2 davant el Fenerbahçe va registrar el seu tercer partit sense victòries en cinc jornades de lliga. A més, l'equip local només va sumar dues victòries en els últims cinc partits.

Hamza Hamzaoglu estarà preocupat pel rendiment del seu equip a casa. Tot i que té l'avantatge de terra, no ho ha fet bé en els últims partits a casa.

Evidentment, els locals només tenen una victòria en els seus set partits de lliga com a local. No obstant això, van aconseguir empats iguals pel nombre de derrotes a casa.

A més, només ha perdut una derrota en els seus últims cinc partits a casa. Per tant, hi ha una petita possibilitat que Genclerbirligi es quedi amb almenys un punt després de l'accident.

A més, Goztepe ha mostrat millores a les carreteres. Recentment, el visitant va aconseguir tres victòries consecutives. A més, només van perdre dos dels set partits fora de casa.

A més, Goz Goz lidera amb sis punts sobre l'amfitrió. A més, l'equip està invicte amb tres victòries en els últims cinc partits de lliga. Així, les possibilitats que el visitant guanyi el partit també són altes.

Per a més seguretat en les apostes, és millor apostar per una doble oportunitat en el joc.