💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Data: diumenge, 15 de desembre de 2019
Comença a les 11:00 del Regne Unit / 12:00 CET
Lloc: Gaziantep Stadyumu (Gaziantep).

A causa del recent descens de forma, ambdós equips han estat lluitant per veure el fons de la xarxa. Per tant, podem esperar una puntuació total més baixa en el joc.

• Forma del Gaziantep: 14 partits – 4 victòries – 5 empats – 5 derrotes – 17 punts.
  • Forma del Kayserispor: 14 partits – 2 victòries – 4 empats – 8 derrotes – 10 punts.

Cara a cara Gaziantep vs Kayserispor (h2h)

Només s'han enfrontat dues vegades i el Kayserispor va guanyar fora.

Aquesta serà la seva primera trobada a la Super Lliga.

La trobada anterior va ser en el xoc 1 Lliga 2015.

Predicció Gaziantep vs Kayserispor

Com que és una lliga completament diferent a la que estan jugant actualment, la seva mentalitat serà més competitiva. No obstant això, segons el seu rendiment actual a la lliga, el Gaziantep té el més mínim avantatge sobre Kayserispor.

Abans de preparar-se per rebre el Kayserispor, el Gaziantep va viatjar a Konyaspor i va tornar a casa amb un empat sense gols. Va ser el seu tercer partit invicte en els últims cinc partits.

Tanmateix, el Gaziantep ha tingut problemes a casa últimament, ja que s'ha hagut d'enfrontar als millors equips del seu calendari. Per tant, les possibilitats de victòria són molt més altes per a l'amfitrió davant un equip més feble de la barreja.

En canvi, el Kayserispor arriba amb una victòria per 1-0 al Rizespor en l'últim partit de lliga. A més, van tenir tres derrotes en els últims cinc partits de la campanya.

A més, el Kayserispor no ha guanyat en els seus set partits fora de casa fins ara. Així que les vostres possibilitats d'aconseguir una victòria a la carretera semblen inútils.

Com a tal, podem esperar que l'amfitrió faci un pas i torni al joc. Per tant, el Gaziantep ha de guanyar el partit en noranta minuts.