Salta als continguts principals

Consells acumulats de futbol: dimarts 3/1 Triple Champions League

Consells d'acumulació de futbol: dimarts 3/1 Treble Champions League

Els consells acumulats de futbol per a dimarts inclouen un doblet de la Lliga de Campions 3/1 segons va triar l'expert Ryan Elliott.

Man City - Olympiakos – 20:00

Per parelles, el Man City per vèncer a l'Olympiakos a zero sembla un preu sòlid.

El City ha encaixat només un gol a la Premier League en els seus darrers tres partits i ha mantingut la porteria a blanc al Marsella en el seu darrer partit.

Pel que fa al conjunt grec, no va aconseguir marcar contra el Porto en el camí de la derrota per dos gols, i val la pena convertir un xut de 1/5 en empat amb la incorporació de la porteria del City.

Victòria del Man City nul - 1pt @ evs

Salzburg – Bayern de Munic – 20:00

La meva segona opció és que el Bayern guanyi el Salzburg amb els dos equips marcant.

El Bayern és, sens dubte, el millor equip d'Europa i, en aquest moment, té set victòries consecutives en totes les competicions. L'equip d'Hansi Flick encara no ha rebut cap gol en els seus quatre partits fora de casa a la Bundesliga i la Lliga de Campions, n'ha encaixat set en total.

Pel que fa al Salzburg, va perdre per poc, 3-2, fora de casa, davant l'Atlètic de Madrid, en l'últim partit, després d'un empat 2-2 a casa amb el Lokomotiv de Moscou.

Aquest hauria de ser un gran partit, però el Bayern sortirà victoriós amb els dos equips escollint gol.

Victòria del Bayern i el BTTS: 1 punt @ 11/10