Fluminense vs Athletico-PR EN DIRECTE: mireu on veure-ho a la televisió i en línia

River Plate i Athletico PR Zar, en aquest dimarts (01), em 19h15 (hora de Brasil), a l'Estadio Libertadores da América, a Avellaneda – Buenos Aires, En un torn de vuitens de final de laCopa Libertadores 2024. El partit es retransmetrà en directe el mateix dia conmebol tv.

Els equips entren al camp aquest dimarts (01), per al partit de tornada dels vuitens de final de la Libertadores; veure com seguir en directe a la televisió i a Internet.

A Libertadores, el gol visitant és un desempat. Amb això, 0 a 0 dóna River. Un empat a dos o més gols (2 a 2, 3 a 3...) dóna a l'Atlètic. I l'1 a 1 porta directament als penals. I qui guanyi, és clar, avança. Qui passi, s'emporta l'Independiente del Valle o el Nacional-URU als quarts de final, de camí, 0-0.

Per al duel d'aquest dimarts, els tècnics viuen diferents situacions en relació al muntatge dels seus equips. Mentre Marcelo Gallardo té la màxima força, Paulo Autuori acumula problemes. Hi ha 15 faltes, entre noms com Santos, Jandrei, Abner, Nikão i Reinaldo.

River Plate vs Athletico-PR: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.

Alineació probable d'Athletic-PR: Benet; Erick, Pedro Henrique, Thiago Heleno i João Victor; Wellington, Richard, Christian i Léo Cittadini; Carlos Eduardo (Walter) i Kayzer.

Llums: El davanter Reinaldo (suspès), els porters Santos, Jandrei i Léo Linck, el lateral dret Khellven, els defensors Felipe Aguilar i Zé Ivaldo, el lateral esquerre Abner, el migcampista Alvarado, el migcampista Nikão i el davanter Geuvânio (Covid-19); el lateral dret Jonathan, el lateral esquerre Márcio Azevedo i el davanter Vitinho (lesionat).

Possible plantilla de River Plate: Armani; Montiel, Paulo Díaz, Pinola i Casco; Sosa i Enzo Pérez; De La Cruz i Ignacio Fernández; Borré i Matías Suarez.

Àrbitre de vídeo: Christian Garay (CHI)

On veure River Plate vs Athletico-PR avui?

Transmissió en temps real: El partit es retransmetrà en directe el mateix dia ConmebolTV.