💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

UEFA Champions League
Data: dimecres, 4 de novembre de 2024
Comença a les 20 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Groupama Arena, Budapest.

Els rumors que Andrea Pirlo podria ser destituït s'estaven fent més forts abans del partit de la Juventus contra Spezia diumenge.

La Vieja va agafar els tres punts en aquell partit de manera contundent, cosa que segurament li va comprar algun temps a aquest entrenador.

El possible fracàs de dimecres a Budapest és l'última gota?

Ferencvaros va ser un dels equips més impredictibles de les rondes de classificació de la UCL, eliminant grans noms com el Celtic FC i el Dinamo Zagreb, la qual cosa significa que és poc probable que entrin a aquest partit sota la bandera blanca.
No és sorprenent que la Juventus sigui la gran favorita per guanyar el partit amb una quota de 1,25.

Ferencvaros - Juventus Cara a cara

En el passat, no hi ha hagut cap trobada cara a cara entre aquests dos equips.

L'última vegada que la Juventus es va enfrontar a un club hongarès va ser la temporada de la Recopa d'Europa de 1979 contra el Gyori, guanyant el partit per 3-2 global.

Ferencvaros ha jugat contra clubs italians una vegada en el passat, perdent davant l'Inter de Milà per 1-5 global a la Copa de Campions de 1966.

Predicció Ferencvaros vs Juventus

Ferencvaros va lluitar la setmana passada després d'encaixar dues vegades a casa a la primera part contra el Dynamo Kíev.

Tot i això, van seguir pressionant i van fer una gran remuntada a la segona part. Nguen i Boli van anotar per assegurar un gran punt per a aquest equip. Fins i tot van marcar un gol contra el Barcelona al Camp Nou, així que la Juventus no els hauria de menystenir.

Aquest equip ha acumulat 17 dels 21 possibles punts a la lliga hongaresa NB I, i la forma general està a un nivell decent.

És poc probable que la Juventus es vegi compromesa pel que fa als dos primers llocs d'aquest grup, però algunes de les actuacions no semblen prometedores.

L'A Velha ha mantingut la porteria a net en els seus últims sis partits de competició, fracassant contra equips més febles com Spezia i Crotone.

Una bona notícia és el retorn de Cristiano Ronaldo. La superestrella portuguesa va ser el factor decisiu el cap de setmana, entrant a la segona part i marcant dos gols.

Amb ell a la llista, Ferencvaros no té res a esperar dimecres a la nit.