💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Súper Lliga turca
Data: dissabte, 8 de febrer de 2024
Comença a les 17 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Ulker Stadyumu Fenerbahce Sukru Saracoglu, Istanbul

Cap dels tres favorits de la pretemporada per vèncer el Besiktas, el Fenerbahçe o el Galatasaray ho està fent bé a la classificació actual de la Superlliga. El Fener tindrà un rival dur per segona setmana consecutiva.

Aquesta vegada s'enfronten al quart classificat, l'Alanyaspor, després de perdre el cap de setmana passat davant el Trabzon. És just dir que aquest és el derbi de la ronda, i els amfitrions es destinen com a favorits per guanyar amb una taxa d'4.

Els actuals líders de la taula Sivasspor i Alanyaspor són les grans sorpreses de la temporada. Aquesta plantilla ha causat moltes molèsties, amb la segona millor diferència de gols de la lliga de +21 i a només tres punts de la part alta de la taula.

La força més gran de l'equip és la defensa, que va permetre només 19 gols en 20 partits, que és el millor balanç de la Superlliga.

El Fenerbahçe es veu fort com a amfitrió als sis mesos de la nova temporada. El seu percentatge de victòries és bastant alt: set victòries en nou partits, mentre que només perden un partit.

Ersun Yanal pot estar satisfet amb les actuacions de Vedat Muriqi (va marcar 12 gols), Max Kruse i Emre Belozoglu. Aquest trio ha liderat l'equip moltes vegades fins ara.

Fenerbahce vs Alanyaspor: cara a cara

• Sembla que l'Alanya ha trobat la recepta guanyadora dels partits contra el Fener.
  • Van sortir victoriosos en la primera trobada d'aquesta temporada, guanyant per 3-1.
  • No obstant això, les estadístiques de tots els temps no estan a favor seu.
  • La mitjana de gols marcats en tots els partits anteriors és de 4,30.

Fenerbahce vs Alanyaspor: predicció

Alanya es veu força seriosa a l'hora de mantenir-se entre els tres primers. És un gran equip que fa temps que juguen junts. Tinguem el coll i recolzem-los amb una doble oportunitat.

L'anotació dels dos equips és probablement la manera més segura d'acostar-se a aquesta trobada.

Fenerbahce vs Alanyaspor: consells d'apostes