💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Divisió Est Holandesa
Data: divendres, 14 de febrer de 2024
Comença a les 19:00 al Regne Unit
Lloc: Kras Stadion, Volendam

Divendres a la nit està reservat per als partits de l'Eerste Divisie als Països Baixos, una de les nostres lligues preferides quan es tracta d'apostes de gol. Hi ha un derbi en una petita ciutat entre el FC Eindhoven i el Jong PSV.

Esperem molta acció i un festival d'objectius. Pel que fa a les seves possibilitats de guanyar a temps complet, els amfitrions són favorits per endur-se els tres punts a un ritme d'1,85, mentre que es desconeixen les possibilitats del substitut del PSV d'aconseguir la seva segona victòria fora de casa de la temporada. molt bé a 3,80.

FC Eindhoven - Jong PSV: cara a cara

Els últims set enfrontaments directes van acabar amb més de 2,5 gols i els dos equips van marcar, i esperem veure alguna cosa semblant també aquesta vegada.

El Jong PSV ha guanyat sis dels seus últims set enfrontaments.

FC Eindhoven vs Jong PSV: Vista prèvia

Els dos equips estan lluitant pel que fa a l'eficiència. Jong PSV és el quart pitjor atac de la lliga, amb només 30 gols en 25 partits, cosa que és bastant baixa per als estàndards de l'Eerste Divisie. El seu rival va marcar sis gols més, però també va encaixar alguns gols més.

Pel que fa a les últimes formes i resultats, el FC Eindhoven i el Jong PSV tenen el mateix nombre reduït de punts: quatre dels seus últims cinc partits. El cap de setmana passat, el FC Eindhoven va ser derrotat a la carretera per Go Ahead Eagles, mentre que el Jong PSV va perdre per 3-2 davant De Graafschap.

És molt difícil dir quin bàndol està jugant pitjor ara. Marcar dos gols contra De Graafschap no és fàcil, però Jong PSV ho va fer. També tenen la tradició al seu costat en aquest duel. Ens agraden les enormes probabilitats de victòria a la carretera de 3,80 aquí.

Ambdós equips anotant i més de 2,5 gols és l'enfocament més segur per a aquest partit.

FC Eindhoven vs Jong PSV: consells d'apostes