💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Europa - UEFA Nations League
Data: dimecres, 14 d'octubre de 2024
Comença a les 19:45 del Regne Unit / 20:45 CET
Lloc: A. Le Coq Arena (Tallin).

Estònia és l'únic equip del grup 2 de la Lliga C sense guanyar en forma després de tres partits. Ocupen la part inferior de la taula amb només un punt del seu empat 3-3 a casa contra Macedònia del Nord en el seu anterior enfrontament contra la UNL.

Enfrontar-se a Armènia serà sens dubte una tasca difícil per a l'equip local, malgrat l'avantatge del camp. El col·lectiu va ampliar el seu avantatge sobre l'amfitrió a tres punts amb un empat a casa per 2-2 contra Geòrgia la darrera vegada al programa.

Estònia - Armènia Cara a cara (h2h)

• L'amfitrió va registrar dues de les tres victòries totals.
  • L'anterior enfrontament va donar la victòria a casa d'Armènia per 2-0.
  • Dos dels cinc partits en total van acabar amb empats.
  • Els blaus no han marcat cap gol en els seus dos últims partits.
  • Els dos equips van marcar només en un dels seus cinc enfrontaments.

Predicció Estònia - Armènia

Estònia no ha guanyat en els seus últims deu partits en totes les competicions importants del calendari. I al calendari de la UNL només tenen fins ara un punt que els fa viables per a la derrota a Tallinn.

Si comparem la mala ratxa dels amfitrions, els dos últims partits sense perdre seran un descans perquè Armènia es prepari per visitar l'A. Le Coq Arena a mitjans de setmana. Això dóna a l'equip visitant un lleuger avantatge, juntament amb la qualificació FIFA entre els dos bàndols.

L'equip està set punts per davant de l'equip local a la classificació, a la posició 101. Per tant, és probable que l'aposta sense empat a Armènia sigui la millor aposta per als apostadors.

A més, a l'anada inversa, Joaquín Caparrós i els seus col·legiats van guanyar a Estònia per 2-0 a casa. A partir d'aquest resultat recent, sembla possible que Armènia guanyi en qualsevol part, ja que es pot esperar una altra porteria a blanc en el proper partit.