💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Lliga de les Nacions Unides
Data: diumenge, 11 d'octubre de 2024
Comença a les 17:00 del Regne Unit / 18:00 CET
Lloc: Estadi de Wembley (Londres).

Anglaterra està en una ratxa de cinc partits invicte després d'un empat sense gols a Dinamarca en el seu darrer partit de la UNL. Van guardar un full en blanc de les últimes cinc reunions al seu llibre major.

Bèlgica visitarà després d'una ratxa de 12 victòries consecutives al seu calendari. I en el darrer partit, van derrotar Islàndia a casa amb el marcador de 5-1 al marcador. Tres dels seus últims quatre enfrontaments han vist els dos equips anotar.

Anglaterra - Bèlgica cara a cara (h2h)

• El visitant està invicte en els dos últims partits.
  • Els dos equips sumen dues victòries cadascun en els seus set enfrontaments totals.
  • Tres dels seus quatre partits van acabar amb empats.
  • L'anterior enfrontament va donar la victòria a casa dels Red Devils per 2-0.
  • Els dos equips només han marcat en un dels últims cinc partits.

Predicció Anglaterra vs Bèlgica

Bèlgica va tenir avantatge en els seus dos enfrontaments a cara als partits de la Copa del Món de 2. Els Tres Lleons no van aconseguir ni tan sols marcar un gol en les dues derrotes, però els Red Devils van marcar només 2018 gols en aquestes dues derrotes.

Anglaterra ha millorat des de llavors i ha estat menys que impressionant a la UEFA Nations League aquesta temporada, però es veu sòlida per darrere. És per això que la punta de menys de 3,5 gols funcionarà bé per al partit, ja que apunta als ajustats noranta minuts.

Gareth Southgate es basarà en el retorn de Harry Maguire a la baralla, mentre que Mason Greenwood i Phil Foden s'ometen. Harry Kane serà un jugador clau en els seus atacs a l'estadi de Wembley.

L'estrella del Reial Madrid Eden Hazard dubta per a Bèlgica en el proper partit. Tanmateix, el seu atac no té èxit, ja que el seu equip està ple de jugadors perillosos com Batshuayi i Mertens.

La doble oportunitat que afavoreixi Anglaterra serà probablement la millor aposta dels apostadors, ja que també és possible un empat tenint en compte que els visitants no cauran sense lluitar.