Prediccions i consells Elx – Celta Vigo

⚽ Prediccions Elx – Celta Vigo

Elx – Celta Vigo Prons i probabilitats. 6 de novembre, 21 h ESPANYA: LaLiga – 9a jornada.

Anterior Elx – Celta Vigo

• L'Elx entra en aquesta ronda entre un bon grapat de clubs que han guanyat un impressionant 50% dels seus partits de La Lliga (LL) com a perdedors (V3, E1, L2), tot i que mantenen un balanç perfecte de tres victòries en el primer partit. on sigui. Les seves tres victòries també van anar acompanyades dels líders d'HT.
  • No obstant això, els seus partits a casa de LL van ser realment una "història de dues parts". Han mantingut la porteria a la primera meitat (dues porteria a blanc) en els tres partits a casa de la LL, però un total de 0-4 a la segona part amenaça d'anul·lar qualsevol inici positiu.
  • El Celta de Vigo no ha aconseguit guanyar cap dels seus set partits de LL com a favorit fora de casa des de l'inici de la temporada 2019/20 (L3, L4). No havent guanyat fora de casa contra cap rival des de principis de juliol (4E,3E), l'equip no va ajudar a la seva causa registrant un màxim d'un gol en cadascun d'aquests set desplaçaments.
  • Més recentment, però, els problemes de puntuació han estat encara més greus. Amb un total de només dos gols en els seus últims cinc partits de LL a tots els estadis, tots dos a la segona meitat, els ha deixat fora en tres de les quatre derrotes d'aquesta temporada, i aquestes tres derrotes inclouen un dèficit d'HT.
  • Jugadors a vigilar: a l'inici d'aquesta ronda, Josan de Elx va ser un dels sis jugadors que va marcar el primer gol del seu equip en els partits consecutius de la temporada 2024/21.
  • Santi Mina del Celta és l'últim home que ha marcat per al club durant una derrota a la Lliga. Curiosament, la meitat dels seus últims sis partits fora de casa a la LL han vist com el seu equip va patir una derrota per 2-1.
  • Estadística actual: el resultat HT s'ha replicat al xiulet final dels últims cinc partits de LL de cada equip.
Partits de cara: ELX – CELTA VIGO
03.03.15 LL vigo celta Elx 1: 1
26.09.14 LL Elx vigo celta 0: 1
01.03.14 LL Elx vigo celta 1: 0
29.09.13 LL vigo celta Elx 0: 1
19.02.12 LL2 Elx vigo celta 0: 2

ESPANYA: LaLiga – 9a jornada