💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Data: dissabte, 31 d'octubre de 2024
Comença a les 14:30 del Regne Unit / 15:30 CET
Lloc: Deutsche Bank Park.

Els dos equips van començar les seves respectives campanyes de manera positiva i esperen mantenir el seu bon estat de forma.

Els River Islanders van obrir la temporada contra l'Hertha i, tot i que els primers van perdre el partit, des d'aleshores es mantenen invictes i ja són setès de la taula.

Mentrestant, els Eagles van començar la seva temporada de lliga amb quatre jornades consecutives invictes, abans d'enfrontar-se als bavaresos, en què van quedar totalment derrotats. No obstant això, seria injust culpar-los d'aquesta derrota tenint en compte el domini absolut dels homes de Hans-Dieter Flick recentment.

A hores d'ara, els homes de Florian Kohfeldt, així com els d'Adi Hütter, ocupen el setè i el vuitè lloc de la taula amb vuit punts cadascun.

L'equip situat just per sobre d'ells, el Mönchengladbach també té vuit punts. Però cal destacar que aquest cap de setmana s'enfronten a la part alta de la taula, el Leipzig.

Per tant, hi ha una alta probabilitat que Monchengladbach perdi punts aquest dissabte, i això presenta una oportunitat perquè el guanyador entre River Islanders i Eagles passi als sis primers de la taula, els europeus classificats.

Probablement espereu un partit ajustat al Deutsche Bank Park i també espereu els gols dels dos equips.

Eintracht Frankfurt - Werder Bremen: cara a cara (h2h)

• Set dels nou enfrontaments frontals anteriors van tenir gols d'ambdós equips.
  • Vuit dels nou partits anteriors van tenir tres o més gols.
  • Els locals havien marcat dos o més gols en cinc dels seus darrers set enfrontaments aquí.
  • Mentrestant, els visitants han marcat dos o més gols en quatre dels seus set partits anteriors en aquest estadi.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen: predicció

Els homes de Hütter van perdre per 5-0 fora de casa a l'última ronda, contra el Bayern de Munic. Mentrestant, els de Kohfeldt van empatar 1-1 a casa davant el Hoffenheim.

Avançant, els Eagles tenen un rècord d'invicte al 100% aquesta temporada, excepte el partit contra el Bayern de Munic. Més important encara, estan en una ratxa de dos victòries consecutives contra aquest rival amb un marcador combinat de 5-0.

També són completament invencibles a casa des del juny del 2024 i no han fallat ni una sola vegada aquesta temporada.

D'altra banda, els seus homòlegs han guanyat 11 de les seves 14 trobades anteriors i no han perdut en 10 dels seus últims 11 viatges. A més, també va marcar dos o més gols en sis dels seus vuit partits fora de casa.

N'hi ha prou amb dir que els dos equips han estat en forma tardàs i també han estat anotant de manera constant.

A més, la majoria de trobades de cara a cara també van resultar ser thrillers d'alta puntuació.

Com a tal, compteu amb aquest proper enfrontament com a festa de gols.

Eintracht Frankfurt vs Werder Bremen: consells d'apostes