💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Classificació de la Lliga de Campions
Data: dimarts, 29 de setembre de 2024
Comença a les 20:00 del Regne Unit / 21:00 CET
Lloc: NSC Olimpiyskiy Stadium.

Queda un darrer partit per a qualsevol dels dos equips per aconseguir el bitllet per a la Champions. I cal dir que els ucraïnesos semblen favorits.

No només van guanyar l'anada, sinó també a la carretera. I ara tenen un avantatge general de 2-1 i dos gols fora de casa. Fins i tot un empat a casa els ajudarà a classificar-se per a la fase de grups de la UCL.

Després de tots els obstacles que han superat fins ara, aquest sembla una mica massa fàcil. (No obstant això, encara cal fer feina.)

Dynamo Kíev vs Gent: cara a cara (h2h)

• Els homes de Mircea Lucescu tenen un registre de victòries del 100% sobre aquest rival.
  • Ha marcat dos o més gols en cada partit fins ara.
  • L'últim partit va acabar amb una victòria per 1-2 fora de casa.
  • Aquí, l'equip local ha marcat tres o més gols en el 100% dels partits i encara no ha rebut cap gol a l'intercanvi.

Dynamo Kiev vs Gent: predicció

Els homes de Lucescu han guanyat sis dels últims set partits en total i han marcat dos o més gols en set dels últims vuit partits. I a casa només han perdut una vegada en els últims nou mesos.

D'altra banda, els seus oponents no han guanyat en set dels seus set baralles generals anteriors, i s'han mantingut així en vuit dels seus darrers deu viatges.

A més, els ucraïnesos tenen un rècord de victòries d'accidents al 100% al llarg dels anys i fins ara han marcat dos o més gols en cada partit. L'equip també té un avantatge general de 2-2 en aquesta eliminatòria, tots dos també són gols fora de casa.

Com a tal, els convidats han de puntuar almenys dues vegades per tenir possibilitats de progressar. Aquesta desesperació serà utilitzada intel·ligentment pels homes de Lucescu dimarts. Espereu una victòria al Dynamo Kíev.

Dynamo Kíev vs Gent: consells d'apostes

• Aposta sense empat: Dynamo Kyiv @ 1,40 (2/5)
  • El Dynamo Kíev marcarà a la primera part amb 1,83 (5/6).

Busques més jocs? llegir-ho tot Prediccions de la Champions aquí o aneu a la nostra pàgina principal pàgina de consells de futbol.

????Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.