💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Suècia – Allsvenskan
Data: dilluns, 19 d'octubre de 2024
Comença a les 18:00 del Regne Unit / 19:00 CET
Lloc: Tele2 Arena (Estocolm).

Quan els dos millors equips de l'Allsvenskan de la temporada passada xoquin, no espereu ni més ni menys que una animadora plena d'acció, amb els dos equips probable que renunciïn a la seva defensa en noranta minuts.

Djurgården vs Malmo Head-to-head (h2h)

• L'amfitrió ha registrat tres de les últimes cinc victòries generals.
  • Només una de les últimes deu trobades va acabar amb empat.
  • Els dos equips només han marcat en un dels seus últims set partits.
  • Els locals estan invictes a casa des de fa tres jornades.
  • L'anterior enfrontament va donar la victòria a casa dels blaus per 1-0.

Predicció Djurgarden vs Malmo

La ratxa de victòries de Djurgaardens en el calendari general es va ampliar a un quart partit, empatant 1-1 a casa contra Hammarby per darrera vegada a la lliga. A més, l'equip local no ha guanyat en els últims cinc partits de la campanya, incloses dues derrotes.

Els vigents campions han patit aquesta temporada i la seva baixada de forma probablement s'hagi reflectit en el seu enfrontament amb el subcampió la temporada passada a la lliga. Tot i això, segueix content amb 32 gols marcats i 25 encaixats a canvi de les seves 22 aparicions.

D'altra banda, Malmoe té una ratxa de quatre partits invictes al calendari de la lliga. L'equip arriba amb una victòria fora de casa per 0-4 sobre el Kalmar a l'últim partit. A més, dues victòries consecutives al final de la campanya també milloraran la moral dels jugadors en la visita.

Fins i tot quan els dos equips són grans noms, no podem esperar un esdeveniment d'alta puntuació a Estocolm. Probablement hi haurà menys de 3 gols en el enfrontament en relació a la forma dels dos equips en el que va de temporada. La punta de menys de 3,5 gols probablement serà la millor aposta per als apostadors del partit.