💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Comença a les 20 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Stadion Maksimir, Zagreb.

El Dinamo Zagreb ha estat molt constant els últims anys a l'hora de jugar la fase de grups de la Champions o l'Europa League.

Aquest club ha produït tants grans jugadors durant l'última dècada i s'ha construït una gran reputació.

La seva entrada a la UEL d'enguany va ser una mica pitjor del que s'esperava. L'equip acumula dos punts en els primers partits contra el CSKA Moscou i el Feyenoord.

Els croats busquen la primera victòria dijous contra el Wolfsberger sense experiència a casa, que actualment té una probabilitat d'1,75.

Dinamo Zagreb – Wolfsberger Head to Head

Aquest serà el primer enfrontament directe entre Dinamo Zagreb i Wolfsberger.

L'última vegada que el Dynamo es va enfrontar a una selecció austríaca va ser el 2016 als playoffs de la UCL. Van passar a la fase de grups després de derrotar el Salzburg per 3-2 en el global.

Wolfsberger mai s'ha enfrontat a cap equip croat fins ara.

Dinamo Zagreb vs Wolfsberger Predicció

Un any més, l'equip de la capital croata no té rival pel que fa al campionat nacional de 1. HNL.

El Dinamo Zagreb ha sumat 23 punts en els seus primers nou partits, amb una avantatge de set punts sobre el segon classificat, l'HNK Gorica. Això significa que ara poden centrar-se plenament en els seus partits de l'Europa League, ja que una aparició als playoffs representaria una gran injecció d'efectiu per al club.

L'equip local ha aconseguit resultats sorprenents en aquesta competició en el passat, superant equips com el Benfica i el Viktoria Plzen en aquest recinte. Els principals protagonistes en aquests moments són Mario Gavranovic (set gols nacionals) i Mislav Orsic (cinc gols nacionals).

Un dels partits de l'Europa League més controvertits d'aquesta temporada va implicar Wolfsberger. La setmana passada van rebre tres penals qüestionables en la victòria per 4-1 contra el Feyenoord. Aquests visitants lideren el grup en aquests moments amb quatre punts, però, com s'ha dit anteriorment, tenen molt poca experiència en jocs europeus.

Esperem que el Dinamo Zagreb s'emporti els tres punts dijous a la nit.