💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Europa – Classificació per a la Lliga de Campions
Data: dimecres, 26 d'agost de 2024
Comença a les 19:00 del Regne Unit / 20:00 CET
Lloc: Complex esportiu regional de Brestskiy (Brest).

L'equip local ha hagut de treballar molt per arribar a la segona volta. En el seu primer partit, l'Astana, campió del Kazakhstan, dóna un veritable ensurt. Però l'equip bielorús va guanyar el partit per un marcador de 6-3. Tot i que va guanyar aquell partit, la defensa va renunciar a moltes ocasions idiotes i va tenir la sort que el rival no encertava.

Els blancs granats ho van tenir fàcil en la seva ronda prèvia. Van haver de jugar fora contra els campions gal·lesos Connah's Quay Nomads. Es van avançar en aquell partit i van marcar un segon en 65º minut per guanyar el partit 0-2. Però els bielorussos no s'han de prendre a la lleugera, sobretot pel que fa al poder d'atac.

Dinamo Brest - FK Sarajevo: cara a cara (h2h)

• Aquest serà el primer enfrontament directe entre els dos equips.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: predicció

El club bosnià està actualment en una ratxa de victòries en totes les competicions. Mai van tenir un repte en competicions nacionals, ni tan sols fora de casa. D'altra banda, l'equip local ha anat patint un seguit de derrotes al campionat bielorús. Així que estan sota pressió tot i que juguen a casa. Però podem esperar un festival de gols per la manera com va jugar contra l'Astana.

Per als Maroons, aquest és el segon partit fora de casa de la seva campanya europea. Depenent del seu rendiment en el primer joc, hi ha la possibilitat que aconsegueixin aquest. La majoria de les seves baralles de carrer han estat empatades en les últimes setmanes. Així que aposto que el partit és un empat als noranta minuts i els gols als dos extrems del camp.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: consells d'apostes