💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Predicció del campionat de Derby vs Watford per LeagueLane

lliga anglesa
Data: divendres, 16 d'octubre de 2024
Comença a les 19 h al Regne Unit
Lloc: Estadi Pride Park.

Després d'un breu descans per als partits internacionals, aquest divendres es reprendrà el Campionat d'Anglès. El partit inaugural de la cinquena ronda tindrà lloc al Pride Park, on el Derby County acull el Watford FC.

Semblava que aquesta escissió arribava en un mal moment per als Rams. Finalment es van recuperar d'un mal inici de campanya i van derrotar a un dels millors equips de la lliga a Norwich City.

Poden agafar un cuir cabellut gran per segona vegada consecutiva i escapar de la part inferior de la taula?

Els corredors d'apostes, òbviament, no s'ho creuen, ja que ofereixen probabilitats altes de 3,20 perquè Derby guanyi el partit.

Derby County vs Watford cara a cara

Cada partit entre aquests clubs durant els vuit anys sempre ha estat marcat per moltes accions i gols. Per exemple, els darrers set h2h van acabar amb els dos equips anotant més de 2,5 FT, que és una informació molt útil per al mercat de gols.

Hi ha hagut 32 reunions en el passat i el Derby County té un avantatge de 13-9 quan es tracta de victòries. Aquí han estat especialment convincents, guanyant el 50% de tots els partits fins ara.

La mitjana de gols marcats al Pride Park fins ara és de 3,33 per partit!

Predicció Derby County vs Watford

Derby County ha passat un moment molt difícil durant les primeres setmanes de la temporada de campionat 2024/21. Van ser derrotats en els seus primers tres partits per Reading, Luton Town i Blackburn Rovers, marcant només un gol i encaixant vuit!

Les coses finalment van canviar a Carrow Road a principis d'octubre, derrotant els Canàries per 1-0 gràcies a un gol del veterà Wayne Rooney.

L'entrenador Philip Cocu necessita més jugadors per començar a jugar.

Els aficionats esperaven veure molt més del migcampista Jason Knight, de 19 anys, però el seu rendiment no està a un nivell alt en aquests moments.

El viatge de Watford fins ara ha estat decent, però no genial, havent guanyat set dels 12 possibles punts. Sens dubte, és un equip difícil de vèncer.

El nostre principal suggeriment serà que els dos equips marquin amb una quota d'1,80. El segon consell està dissenyat només per a apostes petites: el sorteig.