Defensa y Justicia vs Vasco EN DIRECTE [HD]: Vegeu on veure-ho a la televisió i en línia

Defensa i Justícia x Vasco Zar, en aquest dijous (26), em 9.30 h (hora de Brasil), a Estadi Norberto Tomaghello, a Florencio Varela – Argentina, per al primer partit dels vuitens de final de la Copa Sudamericana 2024. El partit es retransmetrà en directe el mateix dia ConmebolTV.

La selecció argentina passa per una mala fase mentre el creu maltès intenta reorganitzar-se amb Ricardo Sá Pinto –tot i que el portuguès, amb Covid-19, es va quedar a Rio.

El duel es juga a l'Argentina, on va néixer Diego Armando Maradona, un geni que ens va deixar dijous, als 60 anys, per una aturada cardiorespiratòria.

Vasco arriba a la vuitena posició després d'haver jugat contra Oriente Petrolero-BOL i Caracas-VEN. En els dos partits, va guanyar 1-0 a Rio i va empatar sense gols fora de casa. Defensa va debutar en la fase anterior, ja que va deixar la Libertadores en tercera posició del seu grup. Fins ara només s'han enfrontat a l'Sportivo Luqueño, del Paraguai, i ha guanyat 2-1 fora de casa i ha empatat 1-1 a casa.

Defensa y Justicia x Vasco: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.

FITXA TÈCNICA: VASCO

Lloc: Estadi Norberto Tomaghello, a Florencio Varela – Argentina
Data i hora: 26/10/2024, às 21h30
Lloc: Norberto Tomaghello, a Florencio Varela (ARG)
Àrbitre: Andrés Matonte (URU)
Ajudants: Carlos Barreirro (URU) i Martin Soppi (URU) VAR: Jhon Ospina (COL)

Alineacions probables:

DEFENSA I JUSTÍCIA (Hernán Crespo): Unsaín; Paredes, Frías i Martínez; Rius, Loaiza, Benítez i Gallardo (Camacho); Hachen, Romero i Pizzini.

Malversació: Juan Gabriel Rodríguez, Eugenio Isnaldo i Enzo Fernández, lesionats

VASCO (Entrenador: Alexandre Grasseli): Lucão, Miranda, Marcelo Alves i Leandro Castan; Léo Matos, Marcos Junior, Gil i Neto Borges; Vinícius, Cano i Torres.

Malversació: Fernando Miguel, Werley, Ulisses, Tiago Reis, Benítez, Talles Magno, Jadson, Ribamar, Fellipe Bastos i Fintelman són les víctimes de la Covid-19. Andrey, suspès, completa l'equip de malversació.

On veure Defensa y Justicia x Vasco avui?

Emissió: Conmebol TV i temps real a TudoTV!