💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Alemanya – 2. Bundesliga
Data: dilluns, 16 de desembre de 2019
Comença a les 19:30 del Regne Unit / 20:30 CET
Lloc: Merck-Stadion am Bollenfalltor.

No podem comptar amb els equips per a un cas de grans gols, ja que Darmstadt i Stuttgart han fet molt pocs gols a la lliga.

• Forma del Darmstadt: 16 partits – 4 victòries – 7 empats – 5 derrotes – 19 punts.
  • Stuttgart en forma: 16 partits – 9 victòries – 2 empats – 5 derrotes – 29 punts.

Cara a cara Darmstadt - Stuttgart (h2h)

• Els equips només s'han reunit dues vegades el 2015 i el 2016 respectivament.
  • L'Stuttgart va guanyar el primer partit a casa amb un marcador de 2-0.
  • La trobada anterior va acabar amb un empat 2-2 organitzat pel Darmstadt.

Predicció Darmstadt vs Stuttgart

Un empat sense gols fora de casa amb Wehen va elevar el Darmstadt a la 13a posició de la taula, marcant el seu quart partit sense victòries en cinc partits de la campanya.

Amb més derrotes de lliga que victòries, els amfitrions estan en declivi de forma. El mateix passa a casa, on fins ara només té 2 victòries en 7 partits a casa.

Tornaran a casa, on abans van perdre davant el Bielefeld amb un marcador d'1-3 al tauler. Així que podem veure que el territori d'origen no és el punt fort de Darmstadt.

Mentrestant, l'Stuttgart té la intenció d'ascendir per a la temporada. El seu enfrontament anterior amb el Nuremberg va girar a favor seu amb un marcador de 3-1. Va ser la seva tercera victòria en els seus últims cinc partits de lliga.

A més, l'Stuttgart es va enfrontar a una baixada de forma en els partits fora de casa. Va perdre els últims tres partits fora dels millors equips de la taula.

Atès que el visitant va perdre contra equips més forts i en comparació amb els millors equips, el Darmstadt està en pitjor forma al campionat, podem comptar amb una bona actuació de l'Stuttgart a Darmstadt.

Així, segons el seu rendiment global, és més probable que l'Stuttgart registri una victòria en el partit. A més, serà un cas de puntuació baixa en noranta minuts.