💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Europa – Classificació per a la Lliga de Campions
Data: dimecres, 26 d'agost de 2024
Comença a les 19:00 del Regne Unit / 20:00 CET
Lloc: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)

El vigent campió de Romania va aconseguir passar a la segona volta després d'una victòria fora de casa davant la Floriana. Van haver de lluitar pels gols contra l'equip maltès amb més possessió. Però el Cluj ha aconseguit crear més ocasions i marcar dos gols, un d'ells al final de la segona part. Però han de mantenir els seus jugadors sota control i evitar que cometin faltes ximples i rebin una targeta groga.

Els blaus van ser prolífics en la seva temporada nacional l'última vegada. També voldrien repetir això a Europa. La selecció de Croàcia és coneguda pel seu atac. En la temporada de lliga que acaba de començar, ja va marcar 7 gols en dos partits. Però jugar fora de la teva zona segura pot ser un desavantatge contra un enemic desconegut.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb: cara a cara (h2h)

• L'únic partit entre ells va ser un amistós el febrer de 2010.
  • En aquell partit jugat a Croàcia, els blaus van guanyar pel marcador de 4-0.

CFR Cluj vs Dinamo Zagreb: Predicció

L'equip local no va deixar de marcar en els últims deu partits oficials. Marquen una mitjana de dos gols per partit, motiu pel qual han aconseguit èxits a la temporada nacional. Al mateix temps, el Dinamo també és capaç de trencar totes les defenses que ha mostrat una i altra vegada. Per tant, aquest dimecres podem esperar gols als dos extrems del terreny de joc.

La possibilitat de trobar un guanyador en noranta minuts serà molt baixa. Però podem esperar molts gols en aquesta eliminatòria, ja que els dos equips han anat marcant a bon ritme en els últims partits. En el seu únic enfrontament anterior, també vam veure un marcador de més de 2,5 gols. Per tant, aposto per un partit de gols amb els dos equips marcant els gols.

CFR Cluj vs Dinamo Zagreb: consells d'apostes