Chelsea vs Sheffield United Prons, prediccions, quotes

logotip

El Chelsea entra a la vuitena jornada de la Premier League al setè lloc de la divisió i a quatre punts del primer lloc. Sheffield United, en canvi, és segon a la taula. Els Blades van guanyar només un punt dels 21 possibles. És un dels tres equips que no han guanyat la Premier League aquesta temporada.

L'equip de Frank Lampard està en una ratxa de cinc jornades sense derrota a la lliga. Venen d'una victòria per 3-0 sobre el Burnley el cap de setmana passat. Els blaus han aprofitat al màxim jugar contra els pitjors equips de la Premier League. Lampard espera que el seu equip aconsegueixi tres grans punts més contra un club de la lliga.

La segona temporada del Sheffield United a la lliga no va anar bé. Els Blades van ser brillants defensivament la 2019-20 i van marcar gols a punt per marcar punts. Tanmateix, aquesta temporada, la defensa no ha estat tan forta i els gols oportuns s'han evaporat. Sheffield United ha marcat menys gols junts a la lliga, amb només tres en set partits.

Sheffield United va treure quatre punts dels sis de la temporada passada contra els Blaus. Van ser brillants contra el Chelsea, però aquesta vegada han de lluitar. El Chelsea podrà continuar la seva ratxa d'imvicte?

Apostes Chelsea vs Sheffield United

El Chelsea ha aconseguit 12 dels 21 punts aquesta temporada a la lliga. Tanmateix, a casa no ha estat el cor del Chelsea. A Stamford Bridge, només es van afegir quatre punts de nou. La victòria per 4-0 al Crystal Palace es va intercalar entre una derrota per 2-0 davant el Liverpool i un empat 3-3 a Southampton.

Els blaus han marcat set gols i n'han concedit cinc a casa aquesta temporada. L'equip de Lampard no només va guanyar la lliga el cap de setmana passat, sinó que també va aconseguir una impressionant victòria de la Lliga de Campions contra el Rennes entre setmana. Timo Werner va anotar dues vegades des del punt de penal i Tammy Abraham va marcar a la segona part.

Els tres partits fora de casa del Sheffield United el 2024-21 a la lliga van acabar amb derrotes. Només van marcar dos gols com a visitant i van permetre cinc gols. Sheffield United va acumular derrotes davant l'Aston Villa, l'Arsenal i el Liverpool en els seus viatges.

El partit entre el Chelsea i el Sheffield United jugat a Stamford Bridge el 2019-20 va acabar 2-2. La defensa inconsistent del Chelsea va sortir a primer pla en aquell partit. Després d'entrar al descans amb un avantatge de 2-0 gràcies als gols de Tammy Abraham, el Sheffield United va anotar dos gols a la segona part gràcies a Callum Robinson i un autogol de Kourt Zouma.

Notícies de l'equip Chelsea v Sheffield United

Lampard només va tenir tres problemes de lesió a Stamford Bridge abans de la vuitena jornada. Actualment, Kai Havertz està descartat després de donar positiu per COVID-8. Havertz encara no ha començat a jugar al Chelsea. La primera part de la temporada va ser una lluita per a ell.

El davanter Christian Pulisic podria incorporar-se a Havertz a la banqueta. És una pregunta sobre el joc. L'americà té un petit problema als isquiotibials que probablement el mantindrà fora de l'acció fins després del descans internacional. El migcampista Billy Gilmour continua baixa per una lesió al genoll.

L'entrenador del Sheffield United, Chris Wilder, té quatre jugadors a la seva llista de discapacitats i suspesos. Lys Mousset està actualment fora de joc amb un problema al turmell. Mousset va estar absent durant la major part de la temporada. El defensa Ethan Ampadu està descartat perquè és propietat del Chelsea. El defensa gal·lès ha jugat bé fins ara i serà una falta per al conjunt en dificultats.

Jack O'Connell està fora per una lesió al genoll i és poc probable que John Fleck jugui. La seva lesió lumbar probablement el mantindrà fora fins a finals de novembre. Sheffield United només va marcar tres gols, amb Sander Berge, Billy Sharp i David McGoldrick marcant aquests gols. Tot i pagar molts diners per Rhian Brewster, Wilder només va jugar amb ell de mitjana, 56,7 minuts per partit. Si vols que faci gols, has de jugar més.

Chelsea vs Sheffield United Predicció

El Chelsea guanya XNUMX - APOSTA ARA

La defensa del Chelsea no és de les millors de la lliga. Va encaixar nou gols a la Lliga. El Chelsea encaixa 1,3 gols per partit a la divisió. En 12 partits en totes les competicions, el Chelsea ha mantingut set porteria a blanc. Van tenir tres victòries consecutives i dues victòries consecutives a zero. Els blaus juguen millor en defensa. El Sheffield United només ha marcat tres gols en set partits de lliga. No trencaran la defensa del Chelsea.

Timo Werner marcarà en qualsevol moment: APOSTA ARA

Werner va marcar set gols en totes les competicions i dos entre setmana contra el Rennes. No obstant això, només va marcar tres gols en set partits de la Premier League. Werner va marcar contra el Burnley el cap de setmana passat i entra al partit amb quatre gols en els seus últims tres partits en totes les competicions. Werner és el nou llançador de penals del Chelsea. Tres dels seus gols en totes les competicions han arribat des del lloc de la Champions.

Més de 2,5 gols marcats: APOSTA ARA

És poc probable que Sheffield United marqui un gol contra el Chelsea. Però això no vol dir que el partit de dissabte acabi amb menys de 2,5 gols marcats. El Chelsea hauria de poder marcar més de 2,5 gols sol. A mitjans de setmana, van passar tres gols al Rennes. Vuit dels 12 partits del Chelsea en totes les competicions han finalitzat amb més de 2,5 gols marcats aquesta temporada. Els blaus no haurien de tenir problemes per vèncer el Sheffield United com ho van fer la temporada passada quan els Blades van treure quatre punts de sis.

Què tan dolent era el Sheffield United el 2024-21? Tenen un punt real en comparació amb un objectiu total previst de 7,04. A més, només va marcar tres gols en set partits de lliga amb un total de gols previst de 7,23. Han estat molt febles i amb un rendiment baix i és probable que això no canviï aquest cap de setmana a Stamford Bridge.

El Chelsea ha d'aconseguir tres punts amb més de 2,5 gols en joc. Amb la trobada entre el Liverpool i el Manchester City, els blaus poden pujar a la taula i apropar-se al capdamunt de la classificació.

Ofertes d'apostes Chelsea vs Sheffield United

Logotip de LSbet

LSBet - Aval de futbol!

– Per ser elegible per a aquesta promoció, el participant ha de fer un dipòsit tan baix com 20 EUR i fer una única aposta prèvia al partit amb una probabilitat no inferior a 1,80 en el joc especificat. Les apostes fetes en el sorteig no s'apliquen a aquesta promoció. – l'import de l'aposta gratuïta és igual al 30% de l'import de l'aposta qualificada fins a 200 EUR – la bonificació de recàrrega s'afegirà com a aposta gratuïta – l'aposta gratuïta s'ha de reclamar mitjançant el xat en directe o enviant un correu electrònic a l'assistència @ lsbet. com: l'oferta no s'aplica al primer dipòsit fet per un jugador nou; s'apliquen els termes generals de la bonificació i els termes i condicions generals (- els termes complets d'aquesta promoció es poden trobar al lloc web, a través de l'enllaç: https : / / www.lsbetmirror .com/info/0611tops)

Sol·licitud d'oferta Logotip de Sportsbet.io

Täglicher Preis Boost

Sei dabei und sichere dir Top-Quoten i super Angebote. T&C 18+

Sol·licitud d'oferta Logotip de Bet365

oferta de carrera

Torna un guanyador a 4/1 o millor i aconsegueix una aposta sense risc a la propera cursa d'ITV en directe (fins a 50 £) a bet365. L'oferta s'aplica a la primera aposta individual realitzada. Només s'aplica als mercats amb probabilitats de guany fixes en cada direcció i als mercats amb millors condicions de col·locació. S'apliquen restriccions d'apostes i termes i condicions. Només clients nous i aptes.