💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Predicció del campionat Bristol City vs Swansea per LeagueLane

lliga anglesa
Data: dissabte, 24 d'octubre de 2024
Comença a les 15 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Ashton Gate Stadium, Bristol.

El Bristol City ja no és cap de la taula de la lliga. Els Robins van perdre inesperadament el seu partit a casa entre setmana contra el Middlesbrough i van permetre que Reading ocupara el paper del titular.

Podran recuperar-se aquest dissabte contra un equip molt dur del Swansea City?

A jutjar per les probabilitats amb percentatges de victòries similars a casa i fora, estem davant d'un partit ajustat. Els visitants es van incendiar a mitjans de setembre però han deixat de recollir punts en les últimes setmanes.

Bristol City vs Swansea Head to Head

Va ser una mica impactant descobrir que els últims 13 enfrontaments entre Bristol City i Swansea City han acabat amb 2,5 gols.

Han estat 18 partits fins ara i els Robins estan lleugerament per davant en termes de victòries, set a cinc.

Només es van marcar 30 gols en aquests partits, amb una mitjana d'1,66 per partit.

Consells d'apostes Bristol City vs Swansea

El Bristol City probablement estaria en algun lloc al mig de la taula si el seu trio d'atacs no fos tan creatiu i eficaç.

Jamie Paterson, Nahki Wells i Andreas Weimann han marcat un total de sis gols fins ara, mentre que Famara Diedhiou està completament fora de forma.

El Bristol no va jugar gaire malament en l'esmentada derrota davant el Middlesbrough dimarts, però van tenir massa por de continuar. La millor actuació de l'equip fins ara es va veure fora de casa en la victòria per 2-0 sobre l'Stoke City a la segona ronda.

Pel que fa a l'oposició, el Swansea City ocupa actualment el quart lloc, a dos i dos punts dels seus líders dissabte.

Curiosament, van acumular set punts en tres partits fora de casa. Ni tan sols els veiem perdre aquest partit.

El Bristol City, òbviament, està en declivi pel que fa a la forma, així que apostar per un empat o una doble oportunitat de guanyar sembla un bankroll.