💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Anglaterra – Campionat
Data: dimarts, 27 d'octubre de 2024
Comença a les 20:45 del Regne Unit / 21:45 CET
Lloc: Brentford Community Stadium.

El Canarias acaba de ser expulsat de la Premier League i, malgrat el seu desamor, té un bon balanç. Han adquirit una gran experiència durant la seva estada a la màxima categoria anglesa.

A més, també van ser campions de lliga la temporada 2018-19, cosa que els va portar a obtenir una afiliació a la PL.

Només cal dir que l'equip és un dels millors de la competició i també està disposat a tornar al capdamunt de la jerarquia del futbol anglès.

Tenen un bon balanç d'h2h contra aquest rival i, a més, les Abelles encara no s'han recuperat aquesta temporada. Probablement s'espera que Norwich domini els procediments d'aquest dimarts.

Si us plau, entengueu, però, que els homes de Daniel Farke no han tingut molta sort amb la seva defensa últimament. A més, els homes de Thomas Frank també han estat una amenaça d'atac en aquest estadi aquesta temporada.

Per tant, espereu gols dels dos costats del terreny de joc.

Brentford vs Norwich: cara a cara (h2h)

• Canarias va registrar set de les nou primeres victòries generals.
  • Només han perdut una vegada en els últims cinc anys.
  • Fa 11 anys que els amfitrions van guanyar en aquest estadi.
  • Els convidats havien guanyat tres dels seus cinc partits anteriors en aquest recinte.

Brentford vs Norwich: predicció

Els Bees van perdre 3-2 a la carretera l'última jornada del partit, contra l'Stoke. Mentrestant, els homes de Farke van aconseguir una victòria a casa per 2-1 la setmana passada contra el Wycombe.

Continuant, les Illes Canàries tenen l'avantatge. Acaben de passar una temporada sencera a la millor lliga d'Europa i han adquirit una valuosa experiència jugant amb alguns dels millors equips del món.

A més, abans d'ascendir, també van ser campions d'aquesta mateixa competició. A més, l'equip també ha registrat set de les nou victòries generals d'enfrontaments a dues hores anteriors i està invicte en aquests partits en aquest camp des del 2.

A més, estan en una ratxa de tres victòries consecutives, mentre que els seus homòlegs no han guanyat en quatre dels seus últims set partits en general.

Com a tal, espereu que Norwich eviti almenys una derrota.

Sigui com sigui, tingueu en compte que els homes de Frank han marcat dos o més gols en deu dels seus últims dotze partits en general, i en els seus últims set partits a casa al trot.

A més, els homes de Farke no havien encaixat cap gol en els seus sis partits anteriors.

Per tant, compta amb els gols que arribaran dels dos equips aquest dimarts.

Brentford vs Norwich: consells d'apostes

• Doble oportunitat: Norwich o empat a 1,75 (3/4)