💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Comença a les 19:45 al Regne Unit
Lloc: Griffin Park, Brentford

Semblava que l'AMB i el Leeds United anaven a ser un passeig pel parc a l'hora d'estar entre els dos primers aquesta temporada. Tot i això, ambdues parts han baixat un gran nombre de punts en les últimes setmanes, cosa que ha permès que Fulham, Nottingham, Brentford i Preston s'aconseguissin.

El derbi entre setmana més important es jugarà al Griffin Park, on el Brentford és convocat per Marcelo Bielsa.

Curiosament, els Bees estan marcats ara com a grans favorits per guanyar a 2.55, mentre que les possibilitats de Leeds d'aconseguir una novena victòria fora de casa són lleugerament inferiors a 2.80.

Una bona defensa és un dels trets més reconeixibles del Brentford FC aquesta temporada. Tenen les millors estadístiques de la lliga, encaixant només 25 gols en 31 partits. La línia ofensiva també està fent una feina tremenda, ensacant 52 vegades.

El jugador més eficient fins ara és Ollie Watkins (20 gols). Porta tres anys amb l'equip, des que es va mudar d'Exeter City.

El Leeds United ha arruïnat tot el seu bon treball el 2019 amb quatre derrotes dels seus últims cinc partits. L'única actuació sòlida va ser la victòria a casa del Millwall per 3-2. Podran finalment tornar al camí guanyador?

Brentford vs Leeds: cara a cara

El Leeds United va guanyar per poc el seu primer enfrontament cap a cap aquesta temporada a Elland Road, 1-0. L'únic golejador va ser Nketiah deu minuts abans del xiulet final.

Curiosament, cap dels últims nou partits va ser guanyat per l'equip visitant. Sis dels últims set van acabar per sota de 2,5 peus.

Brentford vs Leeds: predicció

El Brentford és fantàstic i no creiem que donin gaire espai al Leeds United. És un derbi i hi ha molt en joc. Creiem que els dos equips estarien contents amb un empat aquí.

Menys de 2,5 peus serà una opció secundària.

Brentford vs Leeds: consells d'apostes