💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Europa - UEFA Nations League
Data: diumenge, 11 d'octubre de 2024
Comença a les 17:00 del Regne Unit / 18:00 CET
Lloc: Bilino Polje (Zenica).

La derrota per 1-2 a casa davant Polònia en el partit de la UNL va ser la tercera derrota de Bòsnia en els últims cinc partits del calendari. I a casa, els Dragons han lluitat en els dos últims partits que han suposat dues derrotes consecutives en partits de la UNL aquesta temporada.

Els Països Baixos van perdre tres punts davant d'Itàlia, col·locant-los al segon lloc de la taula del Grup 1. La derrota a casa per 1-0 davant Itàlia en l'anterior enfrontament va eclipsar la victòria a casa per 1-0 a Polònia. Aquesta derrota està avalada per set partits invictes en tots els partits importants del seu calendari.

Cara a cara Bòsnia-Hercegovina - Països Baixos (h2h)

Els equips no s'havien trobat abans en els últims temps.

Predicció Bòsnia-Hercegovina - Països Baixos

Els Països Baixos tenen l'esperança de tornar al grup 1 tan aviat com sigui possible i esperen que Itàlia caigui a la taula contra Polònia. I fins i tot fora de casa, els Oranje probablement dispararan totes les seves armes contra els dracs dels Balcans.

Com sempre, un home a tenir en compte per a l'equip visitant serà l'as del Liverpool Virgil van Dijk, que és probable que suposi una gran amenaça per als atacants rivals a la línia de fons de l'equip visitant, així com per als defensors de l'equip local. juntament amb el teu domini. .

A partir d'això, podem valorar que el control de la pilota pel mig serà amb els visitants. És per això que el consell holandès de treure la primera sang en noranta minuts és l'opció ideal. Amb una probabilitat d'1,44, el pic probablement complirà els requisits de l'àrea objectiu.

Juntament amb això, una victòria fora de casa a temps complet probablement serà la millor aposta per als apostadors. Pel que fa a la força del seu equip i la gana de remuntar al partit UNL, Holanda serà l'opció ideal com a favorita per guanyar.