💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Data: divendres, 2 d'octubre de 2024
Comença a les 17:30 del Regne Unit / 18:30 CET
Lloc: Vonovia Ruhrstadion.

Lila-Blancos era un dels equips més febles de la lliga i havia evitat el servei per només tres punts. A més, els darrers mesos també els ha costat actuar a la carretera.

A més, l'equip de Thomas Reis té un rècord d'invencibilitat del 100% contra el rival, i mai no va deixar de marcar contra ell. De fet, independentment d'un sol partit, van anotar dos o més punts en el 100% dels partits h2h.

Finalment, els Reis també juguen a casa, després de set mesos que estan invictes en aquest estadi, i també han fet dos o més gols en tots els partits jugats en aquest estadi en aquest període.

Probablement esperem que Bochum domine els procediments d'aquest divendres al Vonovia Ruhrstadion.

Bochum vs Osnabrück: cara a cara (h2h)

• L'última vegada que els dos es van enfrontar al camp, Die Unabsteigbaren va anotar una victòria a domicili per 0-2. Aquest joc va tenir lloc fa només dos mesos.
  • Tenen un registre 100% invicte contra aquest rival.
  • Va marcar dos o més gols en cada partit contra aquest rival.
  • L'últim partit en aquest estadi havia acabat amb un empat 1-1.

Bochum vs Osnabrück: predicció

Els homes de Reis no han perdut cap partit des del febrer, sense comptar la derrota davant l'Hannover al juny.

A casa, només han perdut quatre vegades en els últims 15 mesos, amb una d'aquestes derrotes arribant al Bayern. També ha estat invicte en aquest estadi en els últims set mesos i des d'aleshores ha marcat dos o més gols en cada partit a casa.

El més important és que tenen un rècord perfecte d'invicte contra aquest rival, i mai no van deixar de marcar contra ells.

Per contra, els homes de Marco Grote han guanyat un total de només quatre vegades durant tot el 2024, i només han guanyat dues vegades a la carretera aquest any.

Pel que sembla, està clar que Bochum té un gran avantatge per aquest cap de setmana.

Bochum vs Osnabrück: consells d'apostes

• Aposta sense empat: Bochum @ 1,44 (4/9)
  • Bochum va guanyar les dues parts a 1,50 (1/2).

????Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.