💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Anglaterra – Campionat
Data: dimarts, 27 d'octubre de 2024
Comença a les 20:45 del Regne Unit / 21:45 CET
Lloc: Ewood Park (Blackburn).

Darrerament, tres partits consecutius sense victòria han fet que Blackburn baixi a la taula de la lliga. Tanmateix, la victòria per 0-4 fora de casa contra el Coventry l'última vegada els va situar en 10è lloc. Estan en forma mixta a l'inici de la campanya, amb tres victòries i tres derrotes en set partits de lliga aquesta temporada.

Reading va tenir un inici de temporada excel·lent al Campionat. Sense perdre cap de les seves reunions aquesta temporada, els Royals estan al capdavant de la taula amb 6 victòries i un empat. L'equip visitarà després d'una victòria a casa per 3-0 sobre el Rotherham en l'últim partit de lliga.

Blackburn Rovers vs Reading cara a cara (h2h)

• El visitant registra tres de les últimes cinc victòries generals.
  • L'anterior enfrontament va donar una victòria a casa per 4-3 per als Rovers.
  • Només una de les últimes cinc trobades va acabar amb empat.
  • Els dos equips han marcat en els seus últims set partits.
  • Els locals només han perdut un dels seus últims vuit partits a casa.

Blackburn Rovers vs predicció de lectura

El Reading ha estat al capdavant de la classificació com ho són aquesta temporada i ha guanyat sis dels set partits del programa. Amb la seva forma actual i el seu rendiment general, tenen un lleuger avantatge sobre els Rovers en el seu proper partit a Ewood Park.

Durant els últims vuit partits contra les dues hores en aquest recinte, el Blackburn només ha perdut una vegada davant els Royals el 2. No obstant això, la seva forma actual a la lliga no està clara i, per tant, no podem garantir que l'equip local vagi amb els tres punts del partit.

És important destacar que el Reading va marcar almenys un gol en les últimes cinc visites, malgrat el resultat. Així que el consell de Blackburn de no mantenir la porteria en blanc és probablement la millor aposta per als apostadors. A més, la doble oportunitat que afavoreix el Reading també serà una opció ideal per generar rendibilitats dignes en el partit.